Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris conrad Songtekst: love revolution

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris conrad - love revolution ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love revolution? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris conrad! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris conrad en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love revolution .

Origineel

It feels as cold as winter time In my heart and in my mind It leaves me aching for the light I feel so numb and paralyzed Lord, won't you break my heart for what breaks yours? Fan the flames inside this brittle shell I wanna be a love revolution I wanna be a part of the solution I wanna be a love revolution So take me now to the heart of the movement All of us are standing on the edge of the love revolution Come and let your mercy flow Through our hearts and through our souls And can we be your hands and feet To carry healing, light, and peace Oh, you've called me to wear the glory of your name So help me, I wanna wear it well I wanna be a love revolution I wanna be a part of the solution I wanna be a love revolution So take me now to the heart of the movement All of us are standing on the edge of the love revolution So let your light shine In my life I'm ready to sing Take my heart now Take it all I give it away Make your light shine In my life I'm ready to sing I wanna be a love revolution I wanna be a part of the solution, yeah I wanna be a love revolution, oh oh So take me now to the heart of the movement All of us are standing on the edge All of us are standing on the edge Of the love revolution Love revolution

 

Vertaling

Het voelt zo koud aan als wintertijd In mijn hart en in mijn hoofd Het doet me pijn naar het licht Ik voel me zo verdoofd en verlamd Heer, wilt u mijn hart niet breken voor wat uw hart breekt? Waaier de vlammen uit in deze broze schaal Ik wil een liefdesrevolutie zijn Ik wil deel uitmaken van de oplossing Ik wil een liefdesrevolutie zijn Breng me nu naar het hart van de beweging We staan ??allemaal aan de rand van de liefdesrevolutie Kom en laat je genade stromen Door ons hart en door onze ziel En kunnen we je handen en voeten zijn Om genezing, licht en vrede te dragen Oh, je hebt me gebeld om de glorie van je naam te dragen Dus help me, ik wil het goed dragen Ik wil een liefdesrevolutie zijn Ik wil deel uitmaken van de oplossing Ik wil een liefdesrevolutie zijn Breng me nu naar het hart van de beweging We staan ??allemaal aan de rand van de liefdesrevolutie Dus laat je licht schijnen In mijn leven Ik ben klaar om te zingen Neem nu mijn hart Neem het allemaal Ik geef het weg Laat je licht schijnen In mijn leven Ik ben klaar om te zingen Ik wil een liefdesrevolutie zijn Ik wil deel uitmaken van de oplossing, ja Ik wil een liefdesrevolutie zijn, oh oh Breng me nu naar het hart van de beweging We staan ??allemaal op het randje We staan ??allemaal op het randje Van de liefdesrevolutie Liefdesrevolutie