Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris isaak Songtekst: besame mucho

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris isaak - besame mucho ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van besame mucho? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris isaak! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris isaak en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals besame mucho .

Origineel

Besame besame mucho Each time I cling to your kiss I hear music divine Besame besame mucho Hold me, my darling and say that you'll always be mine This joy is something new my arms enfolding you Never knew this thrill before Whoever thought I'd be holding you close To me whispering to you I adore Dearest one, if you should leave me Each little dream would take wings And my life would be through So besame besame mucho Love me forever and make all my dreams come true Dearest one, if you should leave me Each little dream would take wings And my life would be through So besame besame mucho Love me forever and make all my dreams come true

 

Vertaling

Besame besame mucho Telkens als ik me aan je kus vastklamp, hoor ik goddelijke muziek Besame besame mucho Hou me vast, mijn lieveling en zeg dat je altijd van mij zal zijn Deze vreugde is iets nieuws, mijn armen die jou omhelzen Nooit eerder kende ik deze sensatie Wie had ooit gedacht dat ik je dicht bij me zou houden Tegen mij fluisterend dat ik je aanbid Liefste, als je me zou verlaten zou elke kleine droom vleugels krijgen En mijn leven zou voorbij zijn Dus besame besame mucho Hou voor altijd van me en laat al mijn dromen uitkomen Liefste, als je me zou verlaten zou elke kleine droom vleugels krijgen En mijn leven zou voorbij zijn Dus besame besame mucho Hou voor altijd van me en maak al mijn dromen waar