Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris isaak Songtekst: live it up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris isaak - live it up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van live it up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris isaak! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris isaak en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals live it up .

Origineel

Well you can live it up Love it up but I won't ever give you up And if you ever leave me Baby I won't care if you go Oh no, oh no, I'm following you And you can go downtown and run around And baby I can be your clown And believe me if you ever cheat on me Well, I won't take it I know, I know, I know and I'll be following you, yeah Oh maybe someday you'll change And I'll always feel the same about you You can roll your eyes And tell me lies and I might even sympathize But if you ever leave me baby, I won't take it I know Yeah I know, I'm gonna know I'll be following you Yeah Oh maybe someday you'll change I'll always feel the same about you Oh maybe some day you'll change And I'll always feel the same as I do Well you can live it up Love it up but I won't ever give you up And if you ever leave me Baby I won't take it I know oh no If you go I'm following you

 

Vertaling

Nou, je kunt het leven Love it up but I won't ever give you up En als je me ooit verlaat Baby I won't care if you go Oh nee, oh nee, ik volg je En je kunt naar de stad gaan en rondrennen En schat ik kan je clown zijn En geloof me als je me ooit bedriegt Nou, ik zal het niet pikken Ik weet het, ik weet het, ik weet het en ik zal je volgen, ja Oh misschien zul je op een dag veranderen En ik zal altijd hetzelfde voor je voelen Je kunt met je ogen rollen En me leugens vertellen en ik zou zelfs sympathie kunnen hebben Maar als je me ooit verlaat schat, zal ik het niet pikken, ik weet het Ja ik weet het, ik zal weten dat ik je zal volgen Yeah Oh misschien zul je op een dag veranderen Ik zal altijd hetzelfde voor je voelen Oh misschien zul je op een dag veranderen En ik zal altijd hetzelfde voelen als ik doe Well you can live it up Love it up but I won't ever give you up En als je me ooit verlaat Baby I won't take it I know oh no If you go I'm following you