Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris isaak Songtekst: she non album track

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris isaak - she non album track ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she non album track? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris isaak! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris isaak en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she non album track .

Origineel

Her hair is gold and her eyes are oh so blue She's all the things a girl should be, but she's not you She knows just how to make me laugh when I feel blue Everything a man could want, but she's not you And when we're dancing, sometimes it feels the same I've got to stop myself from whispering your name She even kisses me like you used to do And it's just breaking my heart, 'cause she's not you Yeah it's just breaking my heart, 'cause she's not you And when we're dancing, it almost feels the same I've got to stop myself from whispering your name She even kisses me like you used to do And it's just breaking my heart, 'cause she's not you Yeah it's just breaking my heart, 'cause she's not you

 

Vertaling

Haar haar is goud en haar ogen zijn o zo blauw Ze is alles wat een meisje zou moeten zijn, maar ze is jou niet Ze weet precies hoe ze me moet laten lachen als ik me blauw voel Alles wat een man zich kan wensen, maar ze is jou niet En als we dansen, voelt het soms hetzelfde Ik moet mezelf tegenhouden om je naam te fluisteren Ze kust me zelfs zoals jij vroeger deed En het breekt gewoon mijn hart, want ze is jou niet Yeah it's just breaking my heart, 'cause she's not you En als we dansen, voelt het bijna hetzelfde Ik moet mezelf tegenhouden om je naam te fluisteren Ze kust me zelfs zoals jij vroeger deed En het breekt gewoon mijn hart, want ze is jou niet Yeah it's just breaking my heart, 'cause she's not you