Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris isaak Songtekst: sweet leilani

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris isaak - sweet leilani ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweet leilani? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris isaak! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris isaak en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweet leilani .

Origineel

Sweet Leilani, heavenly flower oh.. I dreamt of paradise for two. (My lovely Leilani). You are my paradise completed. (My lovely Leilani). You are my dream come true.. Sweet Leilani, heavenly flower oh,. Tropic skies are jealous while they shine. (My lovely Leilani). I think they're jealous of your blue eyes. (My lovely Leilani). Jealous because you're mine.. I think they're jealous of your blue eyes. (My lovely Leilani). Jealous because you're mine.. Sweet Leilani, heavenly flower oh,. Nature's fashion roses kissed with dew. (My lovely Leilani). And then she placed them in a bower. (My lovely Leilani). It was the start of you.. My lovely Lei-lan-i..

 

Vertaling

Lieve Leilani, hemelse bloem... Ik droomde van een paradijs voor twee. (Mijn liefste Leilani). Jij bent mijn paradijs voltooid. (Mijn liefste Leilani). Jij bent mijn droom die uitkomt... Lieve Leilani, hemelse bloem. Tropische luchten zijn jaloers terwijl ze schijnen. (Mijn liefste Leilani). Ik denk dat ze jaloers zijn op jouw blauwe ogen. Mijn liefste Leilani. Jaloers omdat je van mij bent... Ik denk dat ze jaloers zijn op je blauwe ogen. Mijn lieftallige Leilani. Jaloers omdat je van mij bent... Lieve Leilani, hemelse bloem... De rozen van de natuur gekust met dauw. (Mijn lieftallige Leilani). En toen plaatste ze hen in een prieel. Mijn liefste Leilani. Het was het begin van jou... Mijn lieftallige Lei-lan-i...