Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris isaak Songtekst: things go wrong

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris isaak - things go wrong ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van things go wrong? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris isaak! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris isaak en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals things go wrong .

Origineel

Trying to rememeber what I know I should forget.. Trying to forget her but I really haven't yet.. Things go wrong, things go wrong.. Trying to rememeber what it was I said you'd done.. Really dosen't matter cause your still my only one.. Things go wrong, things go wrong.. I know that love is sometimes chained.. But in my heart I feel the same.. Don't be so quick to say we're through.. Things go wrong, but I still love you.. ( Guitar Solo ). Things go wrong, things go wrong.. Don't tell me that your love has changed.. Don't tell me it can't be the same.. Don't be so quick to say we're through.. Things go wrong, but I still love you.. I still love you, I still love you, I still love you..

 

Vertaling

Ik probeer me te herinneren wat ik zou moeten vergeten... Ik probeer haar te vergeten, maar dat is nog niet gelukt. Dingen gaan verkeerd, dingen gaan verkeerd... Ik probeer me te herinneren wat ik zei dat je zou doen... Het maakt niet uit want je bent nog steeds mijn enige... Dingen gaan verkeerd, dingen gaan verkeerd... Ik weet dat liefde soms geketend is... Maar in mijn hart voel ik hetzelfde... Wees niet zo snel om te zeggen dat we klaar zijn... Dingen gaan fout, maar ik hou nog steeds van je... ( Gitaar solo ). Dingen gaan fout, dingen gaan fout... Zeg me niet dat je liefde veranderd is... Zeg me niet dat het niet meer hetzelfde kan zijn... Wees niet zo snel om te zeggen dat we klaar zijn... Dingen gaan verkeerd, maar ik hou nog steeds van je... Ik hou nog van je, ik hou nog van je, ik hou nog van je...