Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris marsol Songtekst: 3 in the morning

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris marsol - 3 in the morning ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 3 in the morning? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris marsol! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris marsol en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 3 in the morning .

Origineel

Open the blinds and let you in You're the sunshine, you're not the wind I held the rain a thousand years That was the thing that caused my fears I never thought it would be me Fell off the cliff so easily Laying in bed and I'm wide awake Insomnia won't go away Girl its 3 in the morning; 3 in the morning Girl, all of my thoughts burn up in you Girl you gave no warning; there was no warning Girl; obliterating my point of view I can't seem to get out my way What if I asked for you to stay? What if I held a hand again; would you forgive me for my sins? All I can see is me and you Sail down the sea of violet blue Crimson the color of my heart Take my hand and guide me through the dark In the middle of the night You flood my thoughts My damn is broke I drift away Trying not to move, waiting for the ball to drop Trying not to think about the price to pay I must've fell asleep thinking about you and me The sun is shining in the sky signaling the break of day Seems like anything is possible just as long as I'm asleep

 

Vertaling

Open de blinden en laat je binnen Jij bent de zonneschijn, niet de wind Ik hield de regen duizend jaar vast Dat was het ding dat mijn angsten veroorzaakte Ik had nooit gedacht dat ik het zou zijn Ik viel zo gemakkelijk van de klif Ik lig in bed en ben klaarwakker De slapeloosheid wil maar niet weggaan Girl its 3 in the morning; 3 in the morning Girl, all of my thoughts burn up in you Meisje je gaf geen waarschuwing; er was geen waarschuwing Girl; obliterating my point of view I can't seem to get out my way Wat als ik je vroeg om te blijven? Wat als ik weer een hand vasthield; zou je me vergeven voor mijn zonden? Alles wat ik kan zien ben ik en jij Zeilend over de zee van violet blauw Crimson de kleur van mijn hart Neem mijn hand en leid me door het donker In het midden van de nacht Overspoel je mijn gedachten Ik ben kapot, ik drijf weg Proberend niet te bewegen, wachtend tot de bal valt Ik probeer niet te denken aan de prijs die ik moet betalen. Ik moet in slaap zijn gevallen, denkend aan jou en mij. De zon schijnt aan de hemel en kondigt het begin van de dag aan. Het lijkt alsof alles mogelijk is, zolang ik maar slaap