Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris martin Songtekst: messenger

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris martin - messenger ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van messenger? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals messenger .

Origineel

Well Ive , Well Ive, Well Ive , Well Ive , Been through alot, But I, but I, but I, but I, Will never try to be someone am not! So if you go somewhere and hear something about me Girl ask me dont you doubt me Cuz a nuff bwoy wan fee out me Chorus So if you dont trust the messenger, Why would you trust the message? And if you dont think i love you girl Why do you take my loving? So if you dont trust me now You wont trust me later. So if you goin listen to they say See you later Oh See you later Oh See you later girl See you later Oh See you later Verse 1 Ayyy yo A must be loving and holding her Cuz everyday she gets another complain He say she say , wa me do whey me dey Me nuh understand why she stays But baby dont let the messsages fool you And dont let the messenger rule you Ay cuz they dont really wanna see you happy Memba me is you love company Chorus So if you dont trust the messenger, Why would you trust the message? And if you dont think i love you girl Why do you take my loving? So if you dont trust me now You wont trust me later. So if you goin listen to they say See you later Oh See you later Oh See you later girl See you later I say see you later yeahhh Verse 2 Ayy Ayy Let me tell you bout this girl a mines Mek people tell her things all d time Lies about me but in her mind Like its a story for listen every line Cuz sheee is a pessimist and at the beginning she wasnt like this Every lie dem tell pon me she believe A wonder if a leave she wan me leave Bridge If you leave me girl you wont find a better man If they think i no good tell dem find u a better one ... yeah Cuz iiiii kno for sure i bring you happiness Cuz u cant get better girl, wen u already have the best Chorus So if you dont trust the messenger, Why would you trust the message? And if you dont think i love you girl Why do you take my loving? So if you dont trust me now You wont trust me later. So if you goin listen to they say See you later Oh See you later Oh See you later girl See you later Oh See you later yeah Ayyy Nah Nah Nah Nah yeah

 

Vertaling

Nou heb ik, nou heb ik, nou heb ik, Ik heb veel meegemaakt, Maar ik, maar ik, maar ik, maar ik, zal nooit proberen iemand te zijn die ik niet ben! Dus als je ergens komt en je hoort iets over mij Vraag het me, twijfel niet aan me. Cuz a nuff bwoy wan fee out me Refrein Dus als je de boodschapper niet vertrouwt, waarom zou je dan de boodschap vertrouwen? En als je niet denkt dat ik van je hou meisje Waarom neem je mijn liefde? Dus als je me nu niet vertrouwt Zal je me later ook niet vertrouwen. So if you goin listen to they say Zie je later Oh Zie je later Oh Zie je later meisje Zie je later Oh Zie je later Vers 1 Ayyy yo A must be loving and holding her Cuz everyday she gets another complain Hij zegt dat zij zegt, wa me do whey me dey Me nuh understand why she stays Maar baby laat de berichten je niet voor de gek houden. En laat de boodschapper je niet regeren. Want ze willen je niet echt gelukkig zien. Onthoud me, je houdt van gezelschap. Refrein Dus als je de boodschapper niet vertrouwt, waarom zou je dan de boodschap vertrouwen? En als je niet denkt dat ik van je hou meisje Waarom neem je mijn liefde? Dus als je me nu niet vertrouwt Zal je me later ook niet vertrouwen. So if you goin listen to they say Zie je later Oh Zie je later Oh Zie je later meisje See you later Ik zeg tot later yeahhh Verse 2 Ayy Ayy Laat me je vertellen over dit meisje een mijn. Mensen vertellen haar de hele tijd dingen. Leugens over mij, maar in haar gedachten... Like its a story for listen every line Cuz sheee is a pessimist and at the beginning she wasn't like this. Elke leugen die ze over mij vertellen, gelooft ze. A wonder if a leave she want me leave Bridge Als je me verlaat, meisje, vind je geen betere man. Als ze denken dat ik niet goed ben, zeg dan dat ze een betere voor je moeten vinden. Omdat ik zeker weet dat ik je geluk breng Cuz you cant get better girl, wen you already have the best Refrein Dus als je de boodschapper niet vertrouwt, waarom zou je dan de boodschap vertrouwen? En als je niet denkt dat ik van je hou meisje Waarom neem je mijn liefde? Dus als je me nu niet vertrouwt Zal je me later ook niet vertrouwen. So if you goin listen to they say See you later Oh Zie je later Oh Zie je later meisje See you later Oh Zie je later ja Ayyy Nah Nah Nah Nah yeah