Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris rea Songtekst: holding out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris rea - holding out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van holding out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris rea! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris rea en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals holding out .

Origineel

I see you laughing up at me, and i can't hide What it is that you can see I guess that's why I'm holding out my love for you And when you turn it around In different ways The answers turn around and fly away I see you laughing up at me And i can't hide What it is that you can see I guess that's why I'm holding out my love for you A lifelong history Of trust in vain I lead the fools' parade Out in the rain I see you laughing up at me ''cause you don't seem to care But oh how happy i can be When you are there

 

Vertaling

Ik zie je naar me lachen, en ik kan me niet verbergen Wat het is dat je kunt zien I guess that's why Ik hou mijn liefde voor jou En als je het omdraait Op verschillende manieren draaien de antwoorden zich om en vliegen weg Ik zie je naar me lachen En ik kan niet verbergen Wat het is dat je kunt zien I guess that's why Ik hou mijn liefde voor jou Een levenslange geschiedenis van vergeefs vertrouwen Ik leid de parade van de dwazen Buiten in de regen zie ik je naar me lachen "omdat het je niet lijkt te kunnen schelen Maar oh hoe gelukkig kan ik zijn When you are there