Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris rea Songtekst: i m ready

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris rea - i m ready ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m ready? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris rea! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris rea en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m ready .

Origineel

I got my red shoes on Got my red gloves too Made my decision Gonna see this one through Too late, I can't stop now Open the door, I'll get through somehow Deep in my darkest night I always had a star that shone so bright Star of hope, shine on me I can take what comes my way Whatever goes down, whatever they say Star of hope shine on me 'cause I'm ready Oh I'm ready Deep in my darkest night I always had a star that shone so bright Star of hope, shine on me I can take what comes my way Whatever goes down, whatever they say Star of hope shine on me

 

Vertaling

Ik heb mijn rode schoenen aan Ik heb ook mijn rode handschoenen Ik heb mijn besluit genomen. Gonna see this one through Te laat, ik kan nu niet meer stoppen Open de deur, ik kom er wel doorheen Diep in mijn donkerste nacht Ik had altijd een ster die zo helder scheen Ster van hoop, schijn op mij I can take what comes my way Wat er ook gebeurt, wat ze ook zeggen Ster van hoop schijn op mij 'cause I'm ready Oh ik ben er klaar voor Diep in mijn donkerste nacht I always had a star that shone so bright Ster van hoop, schijn op mij I can take what comes my way Wat er ook gebeurt, wat ze ook zeggen Ster van hoop schijn op mij