Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris rea Songtekst: it s all gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris rea - it s all gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it s all gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris rea! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris rea en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it s all gone .

Origineel

A careless heart ain't no good to no-one I was going back my friends to see Of what became of my childhood daydreams Of all the things that used to be To my surprise I stood alone I walked a river of a waking dream My father say 'Know what you're thinking' I guess this old town seen better days It's all gone Ain't nothing for you here now Sail on You talk of change, something better Cutting down that big old tree There's flesh and blood in there somewhere But no matter what you just don't seem to see I walk your chambers, your empty halls I see you talking behind the doors My father say 'Know what you're thinking' I guess this old town seen better days It's all gone Ain't nothing for you here now Sail on

 

Vertaling

Een zorgeloos hart is voor niemand goed Ik ging terug om mijn vrienden te zien wat er geworden is van mijn kinderdromen Van al de dingen die vroeger waren Tot mijn verbazing stond ik alleen Ik liep op een rivier van een wakende droom Mijn vader zei: 'Weet wat je denkt'. Ik denk dat deze oude stad betere dagen heeft gekend It's all gone Er is hier nu niets meer voor jou Vaar verder Je praat over verandering, iets beters Omhakken van die grote oude boom Er zit daar ergens vlees en bloed Maar wat je ook doet, je lijkt het gewoon niet te zien Ik loop door je kamers, je lege zalen Ik zie je praten achter de deuren Mijn vader zegt: 'Ik weet wat je denkt'. Ik denk dat deze oude stad betere dagen heeft gekend It's all gone Er is hier nu niets meer voor jou Vaar verder