Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris rea Songtekst: little blonde plaits

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris rea - little blonde plaits ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van little blonde plaits? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris rea! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris rea en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals little blonde plaits .

Origineel

Sweet September, I remember Eyes of August deepest blue While the lazy town was sleeping Strangest love that I ever knew Feel the wind blow, see the shadows Kiss the breeze of a sudden shore Of my life's loves and fascinations The only one who left me wanting more Little blonde plaits Drink to you love, drink to me love Sun burned feet on a dusty track Evening waves that turned in twilight Caught forever those little blonde plaits

 

Vertaling

Lieve September, ik herinner me Ogen van augustus diep blauw Terwijl de luie stad sliep De vreemdste liefde die ik ooit gekend heb Voel de wind waaien, zie de schaduwen Kus de bries van een plotselinge kust Van de liefdes en fascinaties van mijn leven De enige die me naar meer liet verlangen Kleine blonde vlechtjes Drink op jou liefde, drink op mij liefde Zonverbrande voeten op een stoffig pad Avondgolven die omsloegen in de schemering Ving voor altijd die kleine blonde vlechtjes