Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris stapleton Songtekst: more of you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris stapleton - more of you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van more of you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris stapleton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris stapleton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals more of you .

Origineel

[Verse 1: Chris Stapleton] When I think of you and the first time we met And I heard the sound of your sweet gentle voice My heart took me over and gave me no choice And right then I knew [Chorus: Chris Stapleton & Morgane Stapleton] It makes me want more of you Again and again I fall more in love with you Than I've ever been From the moment you wake me up 'Til you kiss me goodnight Everything that you do It makes me want more of you [Verse 2: Chris Stapleton with Morgane Stapleton] When I look at you now that years have gone by I think of the memories that time can't erase And all of the smiles that you've brought to my face Your love's been so true [Chorus: Chris Stapleton & Morgane Stapleton] It makes me want more of you Again and again I fall more in love with you Than I've ever been From the moment you wake me up 'Til you kiss me goodnight Everything that you do It makes me want more of you [Verse 3: Chris Stapleton & Morgane Stapleton] When I leave this earth you'll be holding my hand And it gives me comfort to know you'll be there And I'll thank the Lord for the love that we share You're heaven to me [Chorus: Chris Stapleton & Morgane Stapleton] It makes me want more of you Again and again I fall more in love with you Than I've ever been From the moment you wake me up 'Til you kiss me goodnight Everything that you do It makes me want more of you [Outro: Chris Stapleton with Morgane Stapleton] Everything that you do It makes me want more of you

 

Vertaling

[Verse 1: Chris Stapleton] When I think of you and the first time we met And I heard the sound of your sweet gentle voice My heart took me over and gave me no choice And right then I knew [Chorus: Chris Stapleton & Morgane Stapleton] It makes me want more of you Again and again Ik word meer verliefd op je than I've ever been From the moment you wake me up tot je me goedenacht kust Alles wat je doet It makes me want more of you [Verse 2: Chris Stapleton met Morgane Stapleton] When I look at you now that years have gone by denk ik aan de herinneringen die de tijd niet kan uitwissen And all of the smiles that you've brought to my face Your love's been so true [Chorus: Chris Stapleton & Morgane Stapleton] It makes me want more of you Again and again Ik word meer verliefd op je than I've ever been From the moment you wake me up tot je me goedenacht kust Alles wat je doet It makes me want more of you [Verse 3: Chris Stapleton & Morgane Stapleton] When I leave this earth you'll holding my hand And it gives me comfort to know you'll be there And I'll thank the Lord for the love that we share You're heaven to me [Chorus: Chris Stapleton & Morgane Stapleton] It makes me want more of you Again and again I fall more in love with you than I've ever been From the moment you wake me up tot je me goedenacht kust Alles wat je doet It makes me want more of you [Outro: Chris Stapleton met Morgane Stapleton] Everything that you do It makes me want more of you