Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris stapleton Songtekst: the right ones

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris stapleton - the right ones ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the right ones? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris stapleton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris stapleton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the right ones .

Origineel

Put me on a chain You put me in a box You put me in a cage And you start throwin' rocks I offer up my heart I offer up my soul You wanted me to dance I just wanna rock n roll I don't know what I'm 'sposed to say sometimes Where to draw that line You oughta know Nobody cares if the words don't rhyme If you say the right ones I waited in the rain Pulled out all the stops Walked out on the stage And I played until we dropped I tore the place apart Let 'em all alone I wanna take a chance You wanna take it slow I don't know what I'm 'sposed to say sometimes Where to draw that line You oughta know Nobody cares if the words don't rhyme If you say the right ones I'm downtown With a down crowd Drinkin' my best not to think about you Just a fool's hope at the end of my rope Sitting at the bar, praying for a miracle I don't know what I'm 'sposed to say sometime Where to draw that line You oughta know Nobody cares if the words don't rhyme If you say the right ones I don't know what I'm 'sposed to say sometime Where to draw that line You oughta know Nobody cares if the words don't rhyme If you say the right ones

 

Vertaling

Zet me aan een ketting Je stopte me in een doos Je stopt me in een kooi En je begint met stenen te gooien Ik bied mijn hart aan Ik bied mijn ziel aan You wanted me to dance I just wanna rock n roll Ik weet niet wat ik soms moet zeggen Waar trek je die lijn You oughta know Het maakt niemand uit dat de woorden niet rijmen Als je de juiste zegt Ik wachtte in de regen Ik heb alles uit de kast gehaald Walked out on the stage And I played until we dropped I tore the place apart Let 'em all alone I wanna take a chance You wanna take it slow Ik weet niet wat ik soms moet zeggen Where to draw that line You oughta know Het maakt niemand uit dat de woorden niet rijmen Als je de juiste zegt Ik ben in de stad With a down crowd drinkend mijn best om niet aan jou te denken Just a fool's hope at the end of my rope Sitting at the bar, praying for a miracle Ik weet niet wat ik eens zou moeten zeggen Where to draw that line You oughta know Het maakt niemand uit dat de woorden niet rijmen If you say the right ones I don't know what I'm 'sposed to say sometime Where to draw that line You oughta know Het maakt niemand uit dat de woorden niet rijmen If you say the right ones