Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris whitley Songtekst: aerial

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris whitley - aerial ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van aerial? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris whitley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris whitley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals aerial .

Origineel

Sheets of golden velvet rain Lubricate my naked steel again Let the day go by far below Million miles of sky all I know Aerial, aerial, get on Aerial power glide Preparing to see her, I got to rise And now I'm touching myself I'm painting my eyes Let the day go by far below Million miles of sky all I know Aerial, aerial, get on Aerial, aerial, get on I got friends from other systems too They all need the same thing you do Let the day go by far below Million miles of sky all that I know Let the day go by all I know Aerial, aerial, get on Aerial, [Iprehensible], get on Aerial

 

Vertaling

Lakens van gouden fluwelen regen Smeer mijn naakte staal opnieuw Laat de dag ver beneden gaan Miljoenen mijlen hemel alles wat ik weet Antenne, antenne, ga door Aerial power glide Ik bereidde me voor om haar te zien en ik moest opstaan En nu raak ik mezelf aan Ik schilder mijn ogen Laat de dag ver beneden gaan Miljoenen mijlen hemel alles wat ik weet Antenne, antenne, ga door Antenne, antenne, ga door Ik heb ook vrienden van andere systemen Ze hebben allemaal hetzelfde nodig als jij Laat de dag ver beneden gaan Miljoenen mijlen hemel alles wat ik weet Laat de dag voorbij gaan met alles wat ik weet Antenne, antenne, ga door Antenne, [onvoorstelbaar], stap op Antenne