Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chris whitley Songtekst: narcotic prayer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chris whitley - narcotic prayer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van narcotic prayer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chris whitley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chris whitley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals narcotic prayer .

Origineel

As the party closes I ain't got a clue Red and yellow roses Nipple rings and tattoos Well, I never met no girl No one, no where I never met no girl Narcotic prayer If I seen her breathing How could I adjust Should I see her bleeding Calling me in trust Well, I never met no girl No one, no where Narcotic prayer

 

Vertaling

Als het feest sluit Ik heb geen idee Rode en gele rozen Tepelringen en tatoeages Nou, ik heb nog nooit een meisje ontmoet Niemand, nergens Ik heb nog nooit een meisje ontmoet Narcotisch gebed Als ik haar zag ademen Hoe kan ik me aanpassen Moet ik haar zien bloeden Mij ??in vertrouwen bellen Nou, ik heb nog nooit een meisje ontmoet Niemand, nergens Narcotisch gebed