Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chrishan Songtekst: u can t let me go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chrishan - u can t let me go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van u can t let me go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chrishan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chrishan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals u can t let me go .

Origineel

I just get my last caught ... I just get my last caught date Now I heard they looking for me where I go And my mama's house just got raided I can't even show my face at my home Got a brand new kick everyday But now I'm terrified to fly to my shows And I did so much that it's a bit late Man you wouldn't f*cking believe it if I didn't tell you so She said I was a liar, I didn't love her Keep the work buss, and he clever And I know when we go down if I ever touch her So I just wanna let her, you stupid motherfcker should have, could have, would have but I never did that I should have, could have, would have, but I never hit back I said that if you love somebody you should let him go But I'm like this please you ain't never let me go You can't let me go, you can't let me go You can't let me go, you can't let me go You can't let me go, you can't let me go You can't let me go, you can't let me go You can't let me go, you can't let me go You can't let me go, you can't let me go You can't let me go, you can't let me go You can't let me go, you can't let me go Check my ID at the club Now I can't even go get another one Cause if they put the ?? up I know I'm going for luck at least a ?? And I'm tryin to hit ?? but these haters keep on giving me the run Men if I know ?? she at work, I never would have called the cops on earth She said I was a liar, I didn't love her Keep the work buss, and he clever And I know when we go down if I ever touch her So I just wanna let her, you stupid motherfcker I should have, would have, could have, but I never did that I should have, could have, would have, but I never hit back I said that if you love somebody you should let him go But I'm like this please you ain't never let me go You can't let me go, you can't let me go You can't let me go, you can't let me go You can't let me go, you can't let me go You can't let me go, you can't let me go You can't let me go, you can't let me go You can't let me go, you can't let me go You can't let me go, you can't let me go You can't let me go, you can't let me go I just get my last caught date Now I heard they looking for me where I go And my mama house just got raided I can't even show my face at my home Got a brand new kick every day But now I'm terrified to fly to my shows And I did so much and it's a bit late

 

Vertaling

Ik krijg net mijn laatste vangst ... Ik heb zojuist mijn laatst gevangen date Nu hoorde ik dat ze me zochten waar ik heen ging En het huis van mijn moeder is net overvallen Ik kan mijn gezicht niet eens bij mij thuis laten zien Kreeg elke dag een gloednieuwe kick Maar nu ben ik doodsbang om naar mijn shows te vliegen En ik heb zoveel gedaan dat het een beetje laat is Man, je zou het niet geloven als ik het je niet vertelde Ze zei dat ik een leugenaar was, ik hield niet van haar Houd de werkbus en hij is slim En ik weet wanneer we naar beneden gaan als ik haar ooit aanraak Dus ik wil haar gewoon laten, stomme klootzak zou moeten hebben, kunnen hebben, maar dat heb ik nooit gedaan Ik had moeten, kunnen hebben, maar ik heb nooit teruggeslagen Ik zei dat als je van iemand houdt, je hem moet laten gaan Maar ik ben zo, laat me alsjeblieft nooit gaan Je kunt me niet laten gaan, je kunt me niet laten gaan Je kunt me niet laten gaan, je kunt me niet laten gaan Je kunt me niet laten gaan, je kunt me niet laten gaan Je kunt me niet laten gaan, je kunt me niet laten gaan Je kunt me niet laten gaan, je kunt me niet laten gaan Je kunt me niet laten gaan, je kunt me niet laten gaan Je kunt me niet laten gaan, je kunt me niet laten gaan Je kunt me niet laten gaan, je kunt me niet laten gaan Controleer mijn ID bij de club Nu kan ik niet eens een andere halen Want als ze de ?? Ik weet dat ik voor geluk ga tenminste een ?? En ik probeer te raken ?? maar deze haters blijven me de vlucht geven Mannen als ik weet ?? zij op het werk, ik zou nooit de politie op aarde hebben gebeld Ze zei dat ik een leugenaar was, ik hield niet van haar Houd de werkbus en hij is slim En ik weet wanneer we naar beneden gaan als ik haar ooit aanraak Dus ik wil haar gewoon laten, stomme klootzak Ik had het moeten, het zou kunnen, maar dat heb ik nooit gedaan Ik had moeten, kunnen hebben, maar ik heb nooit teruggeslagen Ik zei dat als je van iemand houdt, je hem moet laten gaan Maar ik ben zo, laat me alsjeblieft nooit gaan Je kunt me niet laten gaan, je kunt me niet laten gaan Je kunt me niet laten gaan, je kunt me niet laten gaan Je kunt me niet laten gaan, je kunt me niet laten gaan Je kunt me niet laten gaan, je kunt me niet laten gaan Je kunt me niet laten gaan, je kunt me niet laten gaan Je kunt me niet laten gaan, je kunt me niet laten gaan Je kunt me niet laten gaan, je kunt me niet laten gaan Je kunt me niet laten gaan, je kunt me niet laten gaan Ik heb zojuist mijn laatst gevangen date Nu hoorde ik dat ze me zochten waar ik heen ging En mijn mama-huis is net overvallen Ik kan mijn gezicht niet eens bij mij thuis laten zien Kreeg elke dag een gloednieuwe kick Maar nu ben ik doodsbang om naar mijn shows te vliegen En ik heb zoveel gedaan en het is een beetje laat