Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chrissy dowd Songtekst: lovin' cup

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chrissy dowd - lovin' cup ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lovin' cup? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chrissy dowd! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chrissy dowd en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lovin' cup .

Origineel

Early in the morning when the sun come up You're sittin' there drinkin' from that lovin' cup Won't you tell me somebody what can I do Honey, I wanna drink from that lovin' cup, too Honey, I wanna drink from that lovin' cup, too You don't wash your hair, you don't wash your clothes What else you don't do baby nobody knows Won't you tell me somebody what can I do Honey, I wanna drink from that lovin' cup, too Honey, I wanna drink from that lovin' cup, too You could be downtown workin' makin' lots of money Instead of walkin' these streets baby actin' funny Won't you tell me somebody what can I do Honey, I wanna drink from that lovin' cup, too Honey, I wanna drink from that lovin' cup, too Won't you tell me honey I can have a taste Cause you're lettin' that good thing go to waste Won't you tell me somebody what can I do Honey, I wanna drink from that lovin' cup, too Honey, I wanna drink from that lovin' cup, too

 

Vertaling

Vroeg in de morgen als de zon opkomt Je zit daar en drinkt uit die liefdesbeker. Wil je me niet vertellen wat ik kan doen Schat, ik wil ook drinken uit die liefdesbeker Schatje, ik wil ook uit dat liefdesbekertje drinken Je wast je haar niet, je wast je kleren niet Wat je nog meer niet doet, weet niemand Wil je me niet vertellen wat ik kan doen? Schat, ik wil ook uit dat liefdesbekertje drinken Schat, ik wil ook uit die beker drinken Je zou in de stad kunnen werken en veel geld verdienen In plaats van op straat te lopen en grappig te doen Wil je me niet vertellen wat ik kan doen Schat, ik wil ook uit dat liefdesbekertje drinken Schat, ik wil ook uit die beker drinken Wil je me niet zeggen dat ik ook mag proeven Want je laat dat goede ding verloren gaan Wil je me niet zeggen wat ik kan doen? Schat, ik wil ook drinken uit die liefdesbeker Schat, ik wil ook uit die beker drinken