Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: christ agony Songtekst: athyrium typha luciferi

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: christ agony - athyrium typha luciferi ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van athyrium typha luciferi? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van christ agony! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van christ agony en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals athyrium typha luciferi .

Origineel

my eyes are the truth my eyes are deflucing my eyes are captivating the power of my beauty is inside of me the power of my might is inside of me the darkness is message for my soul I felt the blasphemous wings I am ready to die I am the devil's call the liberation of unholy blood I am the devil's call within the crippled dream within the burning mist in my tongue I am the devilish wind the lie on the altar I am the devil's call my song is my blood my song my power stands in my soul in my death astaroth... this is the devil's call

 

Vertaling

mijn ogen zijn de waarheid mijn ogen zijn ontluisterend mijn ogen zijn betoverend de kracht van mijn schoonheid is binnen in mij de kracht van mijn macht is in mij de duisternis is een boodschap voor mijn ziel ik voelde de godslasterlijke vleugels Ik ben klaar om te sterven Ik ben de roep van de duivel de bevrijding van onheilig bloed Ik ben de roep van de duivel in de kreupele droom in de brandende mist in mijn tong Ik ben de duivelse wind de leugen op het altaar ik ben de roep van de duivel mijn lied is mijn bloed mijn lied mijn kracht staat in mijn ziel in mijn dood astaroth... dit is de roep van de duivel