Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: christ agony Songtekst: urtica diaoica cultha

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: christ agony - urtica diaoica cultha ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van urtica diaoica cultha? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van christ agony! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van christ agony en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals urtica diaoica cultha .

Origineel

my lord gave me the faith brought the obsession gave the love tha pain the liberation I am in the darkness besides me the nonentity the god died in the darkness I am washing my face with the blood of the mute virgins being raped for sacrifice I am inside of you my master in your eyes on your lips oh... master of mine I am inside of you as the scar of unbelief as the might the obsession! I am inside of you as the birth of sin as the mark of hate as the devilish mark it's time to possess the forces of god!

 

Vertaling

mijn Heer gaf me het geloof bracht de obsessie gaf de liefde de pijn de bevrijding Ik ben in de duisternis naast mij de non-entiteit de god stierf in de duisternis Ik was mijn gezicht met het bloed van de stomme maagden die verkracht worden voor het offer Ik ben binnen in jou mijn meester in je ogen op je lippen oh... meester van mij Ik ben binnen in je als het litteken van ongeloof als de macht de obsessie! Ik ben binnen in je als de geboorte van de zonde als het merkteken van haat als het duivelse merkteken het is tijd om bezit te nemen de krachten van god!