Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: christian nodal Songtekst: perdóname

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: christian nodal - perdóname ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van perdóname? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van christian nodal! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van christian nodal en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals perdóname .

Origineel

Ya sé Que no debería estar llamando otra vez Pero he tomado tanto que ni pensé Y aunque no contestaste da igual Te diré Yo sé Que a estas alturas no me quieres ni ver Y ya yo siento que te voy a perder La situación está matándome Perdóname Me equivoqué Deja de actuar como que ya no me conoces Si en tu cama yo pasé más de mil noches Perdóname No sé qué hacer Me arrepiento y me avergüenzan mis errores Solo vuelve que no aguanto el mal de amores Perdóname Perdóname Yo sé Que a estas alturas no me quieres ni ver Y ya yo siento que te voy a perder La situación está matándome Perdóname Me equivoqué Deja de actuar como que ya no me conoces Si en tu cama yo pasé más de mil noches Perdóname No sé qué hacer Me arrepiento y me avergüenzan mis errores Solo vuelve que no aguanto el mal de amores Perdóname Perdóname

 

Vertaling

Ik weet dat ik niet meer zou moeten bellen Dat ik niet meer zou moeten bellen, maar ik heb zoveel gedronken dat ik er niet eens aan gedacht heb. En ook al heb je niet geantwoord, het maakt niet uit. Ik zal het je vertellen. Ik weet het. Dat je me op dit moment niet eens meer wilt zien. En ik voel nu al dat ik je ga verliezen. De situatie maakt me kapot. Vergeef me. Ik had het mis. Stop met doen alsof je me niet meer kent Als ik in jouw bed meer dan duizend nachten heb doorgebracht Vergeef me. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik heb spijt en ik schaam me voor mijn fouten Kom gewoon terug Ik kan niet tegen de pijn van de liefde Vergeef me. Vergeef me. Ik weet het. Dat je me op dit moment niet eens meer wilt zien. En ik voel nu al dat ik je ga verliezen. De situatie maakt me kapot. Vergeef me. Ik had het mis. Stop met doen alsof je me niet meer kent Als ik in jouw bed meer dan duizend nachten heb doorgebracht Vergeef me. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik heb spijt en ik schaam me voor mijn fouten Kom gewoon terug Ik kan niet tegen de pijn van de liefde Vergeef me. Vergeef me.