Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: christina aguilera Songtekst: a sunday kind of love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: christina aguilera - a sunday kind of love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a sunday kind of love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van christina aguilera! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van christina aguilera en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a sunday kind of love .

Origineel

I want a Sunday kind of love. A love to last past Saturday night. And I’d like to know it’s more than love at first sight. Well I want a Sunday kind of love. Oh yea yea. And my arms need someone to hold. To keep me warm when Mondays and Tuesdays grow cold. I need love for all my life to have and to hold. Well I want a Sunday kind of love. Oh yea yea yea. I don’t want nothing baby. Well I want a Sunday kind of love. Oh yea

 

Vertaling

Ik wil een zondagse soort liefde. Een liefde die tot na zaterdagavond duurt. En ik wil weten of het meer is dan liefde op het eerste gezicht. Ik wil een zondagse soort liefde. Oh ja, ja. En mijn armen hebben iemand nodig om vast te houden. Om me warm te houden wanneer maandagen en dinsdagen koud worden. Ik heb mijn hele leven liefde nodig om te hebben en vast te houden. Wel, ik wil een zondagse soort liefde. Oh ja, ja, ja. Ik wil niets, schatje. Ik wil een zondagse soort liefde. Oh ja