Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: christina aguilera Songtekst: hurt

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: christina aguilera - hurt ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hurt? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van christina aguilera! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van christina aguilera en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hurt .

Origineel

Seems like it was yesterday when I saw your face. You told me how proud you were. But I walked away. If only I knew What I know today. Ooh ooh. I would hold you in my arms. I would take the pain away. Thank you for all you've done. Forgive all your mistakes. There's nothing I wouldn't do to hear your voice again. Sometimes I wanna call you. But I know you won't be there. Ooh I'm sorry for blaming you. For everything I just couldn't do. And I've hurt myself by hurting you. Some days I feel broke inside. But I won't admit. Sometimes I just wanna hide. Cause it's you I miss. And it's so hard to say goodbye. When it comes to this ooh. Would you tell me I was wrong. Would you help me understand. Are you looking down upon me. Are you proud of who I am. There's nothing I wouldn't do to have just one more chance. To look into your eyes. And see you looking back. Ooh I'm sorry for blaming you. For everything I just couldn't do. And I've hurt myself. Ooh. If I had just one more day. I would tell you how much that I missed you since you've been away. Ooh. It's dangerous. It's so out of line. To try and turn back time. I'm sorry for blaming you. For everything I just couldn't do. And I've hurt myself by hurting you

 

Vertaling

Het lijkt alsof het gisteren was toen ik je gezicht zag. Je vertelde me hoe trots je was. Maar ik liep weg. Als ik maar wist wat ik vandaag weet. Ooh ooh. Ik zou je in mijn armen houden. Ik zou de pijn wegnemen. Je bedanken voor alles wat je hebt gedaan. Al je fouten vergeven. Er is niets wat ik niet zou doen om je stem weer te horen. Soms wil ik je bellen. Maar ik weet dat je er niet zal zijn. Het spijt me dat ik je de schuld gaf. Voor alles wat ik gewoon niet kon doen. En ik heb mezelf pijn gedaan door jou pijn te doen. Sommige dagen voel ik me gebroken van binnen. Maar ik wil het niet toegeven. Soms wil ik me gewoon verstoppen. Want ik mis jou. En het is zo moeilijk om afscheid te nemen. Als het op dit aankomt, ooh. Wil je me vertellen dat ik verkeerd was. Wil je me helpen het te begrijpen. Kijk je op me neer. Ben je trots op wie ik ben. Er is niets wat ik niet zou doen om nog één kans te hebben. Om in je ogen te kijken. En jou terug te zien kijken. Het spijt me dat ik jou de schuld gaf. Voor alles wat ik gewoon niet kon doen. En ik heb mezelf pijn gedaan. Ooh. Als ik nog een dag had. Dan zou ik je vertellen hoe erg ik je gemist heb sinds je weg bent. Ooh. Het is gevaarlijk. Het gaat zo te ver. Om te proberen de tijd terug te draaien. Het spijt me dat ik jou de schuld gaf. Voor alles wat ik gewoon niet kon doen. En ik heb mezelf pijn gedaan door jou pijn te doen