Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: christina aguilera Songtekst: i’m ok

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: christina aguilera - i’m ok ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m ok? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van christina aguilera! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van christina aguilera en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m ok .

Origineel

[Verse 1] Once upon a time there was a girl In her early years she had to learn How to grow up living in a war that she called home Never knew just where to turn for shelter from the storm Hurt me to see the pain across my mother's face Every time my father's fist would put her in her place Hearing all the yelling, I would cry up in my room Hoping it would be over soon [Chorus] Bruises fade, Father, but the pain remains the same And I still remember how you kept me so afraid Strength is my mother for all the love she gave Every morning that I wake, I look back to yesterday And I'm OK [Verse 2] I often wonder why I carry all this guilt When it's you that helped me put up all these walls I've built Shadows stir at night through a crack in the door The echo of a broken child screaming, "Please, no more" Daddy, don't you understand the damage you have done? To you, it's just a memory, but for me, it still lives on [Chorus] Bruises fade, Father, but the pain remains the same And I still remember how you kept me so, so afraid Strength is my mother for all the love she gave Every morning that I wake, I look back to yesterday [Bridge] It's not so easy to forget All the marks you left along her neck When I was thrown against cold stairs And every day, I'm afraid to come home In fear of what I might see next [Chorus] Bruises fade, Father, but the pain remains the same (Same) And I still remember how you kept me so afraid Strength is my mother for all the love you gave Every morning that I wake, I look back to yesterday And I'm OK I'm OK

 

Vertaling

[Verse 1] Er was eens een meisje In haar jonge jaren moest ze leren Hoe op te groeien in een oorlog die ze thuis noemde Ze wist nooit waar ze heen moest om te schuilen voor de storm Het deed me pijn om de pijn op mijn moeders gezicht te zien. Elke keer als de vuist van mijn vader haar op haar plaats zette. Als ik al dat geschreeuw hoorde, huilde ik in mijn kamer. Hopend dat het snel voorbij zou zijn [refrein] Kneuzingen vervagen, Vader, maar de pijn blijft hetzelfde En ik herinner me nog steeds hoe je me zo bang hield Kracht is mijn moeder voor alle liefde die ze gaf Elke morgen dat ik wakker word, kijk ik terug naar gisteren And ik ben OK [Verse 2] I often wonder why I carry all this guilt Terwijl jij het bent die me geholpen hebt de muren op te trekken die ik gebouwd heb Schaduwen bewegen 's nachts door een kier in de deur De echo van een gebroken kind dat schreeuwt, "Alsjeblieft, niet meer" Papa, begrijp je niet wat voor schade je hebt aangericht? Voor jou is het maar een herinnering, maar voor mij leeft het nog steeds voort [refrein] Kneuzingen vervagen, Vader, maar de pijn blijft hetzelfde En ik herinner me nog steeds hoe je me zo, zo bang hield Sterkte is mijn moeder voor alle liefde die ze gaf Elke morgen dat ik wakker word, kijk ik terug naar gisteren [Brug] Het is niet zo makkelijk te vergeten Al de tekens die je achterliet in haar nek Toen ik tegen een koude trap werd gegooid En elke dag, ben ik bang om thuis te komen In angst voor wat ik dan zal zien [refrein] Kneuzingen vervagen, Vader, maar de pijn blijft hetzelfde. En ik herinner me nog steeds hoe je me zo bang hield Sterkte is mijn moeder voor alle liefde die je gaf Every morning that I wake, I look back to yesterday And I'm OK I'm OK