Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: christina aguilera Songtekst: what a girl wants (smooth remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: christina aguilera - what a girl wants (smooth remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what a girl wants (smooth remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van christina aguilera! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van christina aguilera en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what a girl wants (smooth remix) .

Origineel

[Intro] What a girl wants, what a girl needs What a girl wants, what a girl needs,yeah, oohhh [Verse 1] I wanna thank you for giving me time to breathe Like a rock you waited so patiently While I got it together While I figured it out (yeah yeah) I only looked but I never touched Cause in my heart was a picture of us Holding hands, making plans And it's lucky for me you understand [Chorus] What a girl wants What a girl needs Whatever makes me happy sets you free And I'm thanking you for knowing exactly What a girl wants What a girl needs Whatever keeps me in your arms And I'm thanking you for giving it to me Yeah Yeah What I want is what you got And what you got, is what I want [Verse 2] There was a time I was blind, I was so confused Run away just to hide it all from you But baby, you knew me better Than I knew myself They say if you love something let it go If it comes back it's yours, that's how you know It's for keeps, yeah, it's for sure And you're ready and willing to give me more Than... [Chorus] What a girl wants What a girl needs Whatever makes me happy sets you free And I'm thanking you for knowing exactly What a girl wants What a girl needs Whatever keeps me in your arms And I'm thanking you for giving it to me Yeah Yeah What a girl wants, what a girl needs Somebody sensitive, courageous Sexy, cool, like you What a girl wants, what a girl needs, oh yeah [Bridge] What a girl wants (you're so right) What a girl needs (you're so right) You let a girl know how much you Care about her, I swear You're the one who always knew You knew, you knew, you knew, you knew [Hook] Ooh, I'm thanking you for being there for me What a girl wants, what a girl needs Whatever keeps me in your arms Whatever keeps me in your arms, that's what I need What a girl wants What a girl needs Whatever makes me happy sets you free And I'm thanking you for knowing exactly What a girl wants What a girl needs Whatever keeps me in your arms And I'm thanking you for being there for me Yeah Yeah Oh baby, oh darlin', I thank you Thank you for givin' me what I need And for what I want, oh yeah

 

Vertaling

[Intro] Wat een meisje wil, wat een meisje nodig heeft Wat een meisje wil, wat een meisje nodig heeft, ja, oohhh [Verse 1] I wanna thank you for giving me time to breathe Like a rock you waited so patiently While I got it together While I figured it out (yeah yeah) I only looked but I never touched Want in mijn hart zat een foto van ons Hand in hand, plannen makend And it's lucky for me you understand [refrein] Wat een meisje wil Wat een meisje nodig heeft Wat mij gelukkig maakt, maakt jou vrij En ik dank je dat je precies weet Wat een meisje wil Wat een meisje nodig heeft Wat me ook in je armen houdt En ik dank je dat je het aan me geeft Yeah Yeah Wat ik wil is wat jij hebt En wat jij hebt, is wat ik wil [Verse 2] Er was een tijd dat ik blind was, ik was zo in de war Running away just to hide it all from you But baby, you knew me better than I knew myself Ze zeggen dat als je van iets houdt, laat het dan gaan Als het terugkomt is het van jou, dat is hoe je het weet It's for keeps, yeah, it's for sure En je bent klaar en bereid om me meer te geven Dan... [Chorus] Wat een meisje wil Wat een meisje nodig heeft Wat mij gelukkig maakt, maakt jou vrij En ik dank je dat je precies weet Wat een meisje wil Wat een meisje nodig heeft Wat me ook in je armen houdt En ik dank je dat je het aan me geeft Yeah Yeah Wat een meisje wil, wat een meisje nodig heeft Iemand gevoelig, moedig Sexy, cool, zoals jij Wat een meisje wil, wat een meisje nodig heeft, oh ja [Bridge] Wat een meisje wil (je hebt zo gelijk) Wat een meisje nodig heeft (je hebt zo gelijk) You let a girl know how much you Care about her, I swear You're the one who always knew Je wist het, je wist het, je wist het, je wist het [Hook] Ooh, ik dank je dat je er voor me bent Wat een meisje wil, wat een meisje nodig heeft Wat me ook in je armen houdt Wat me ook in je armen houdt, dat is wat ik nodig heb Wat een meisje wil Wat een meisje nodig heeft Wat me gelukkig maakt, maakt je vrij En ik dank je dat je precies weet What a girl wants What a girl needs Wat me ook in je armen houdt En ik dank je dat je er voor me bent Yeah Yeah Oh baby, oh darlin', Ik dank je Dank je dat je me geeft wat ik nodig heb En voor wat ik wil, oh ja