Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: christina perri Songtekst: one wish

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: christina perri - one wish ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one wish? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van christina perri! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van christina perri en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one wish .

Origineel

If I had one wish. I'd make us drift away far from this place. And you know better than me that I like it my way. Since the circumstance is weak,. I know that you are swallowing your pride. When you look at me. All I'm trying to say. Is that whatever you do it's okay. Baby I'll stay. I am not a fool. And it comes straight down to your p's and q's. And mister I think you have me all wrong. 'Cause at the end of every day. I like to lay my head your way. And listen to your heart sing. All I'm trying to say. Is that whatever you do it's okay. 'Cause baby I'll stay with you. I'll stay with you. . by Gabriel Leite

 

Vertaling

Als ik één wens had. zou ik ons ver weg van deze plek laten drijven. En jij weet beter dan ik dat ik het op mijn manier wil. Aangezien de omstandigheid zwak is,. weet ik dat je je trots inslikt. Als je naar me kijkt. Alles wat ik probeer te zeggen. Is dat wat je ook doet, het is oké. Schatje, ik blijf. Ik ben geen dwaas. En het komt direct op je p's en q's aan. En meneer, ik denk dat je me helemaal verkeerd begrijpt. Want aan het eind van elke dag. hou ik ervan om mijn hoofd op jouw manier te leggen. En naar je hart luisteren. Alles wat ik probeer te zeggen. Is dat wat je ook doet het goed is. Want schatje, ik blijf bij je. Ik blijf bij je. . by Gabriel Leite