Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: christina perri Songtekst: something about december

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: christina perri - something about december ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van something about december? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van christina perri! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van christina perri en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals something about december .

Origineel

Lights around the tree Mama's whistling Takes me back again There's something bout' December We're hanging mistletoe And hoping that it snows I close my eyes and then I can still remember How to get back, home Let all your memories Hold you close No matter where you are You're not alone Because the ones you love Are never far If Christmas is in your heart Who really needs a gift When love is meant to give I can still recall Carry with me always Every Christmas dream They live in you and me Let all your memories Hold you close No matter where you are You're not alone Because the ones you love Are never far If Christmas is in your heart Lights around the tree Mama's whistling Takes me back again There's something bout' December Let all your memories Hold you close No matter where you are You're not alone Because the ones you love Are never far If Christmas is in your heart

 

Vertaling

Lichtjes rond de boom Mama's fluiten Neemt me weer mee terug Er is iets met december We hangen mistletoe op En hopen dat het sneeuwt Ik sluit mijn ogen en dan Kan ik me nog herinneren Hoe terug te komen, naar huis Laat al je herinneringen Je dicht bij je houden Het maakt niet uit waar je bent Je bent niet alleen Want degene van wie je houdt nooit ver weg zijn Als Kerstmis in je hart zit Wie heeft er echt een cadeau nodig Als liefde bedoeld is om te geven Ik kan het me nog herinneren Carry with me always Elke kerstdroom Ze leven in jou en mij Laat al je herinneringen je dicht bij je houden Waar je ook bent Je bent niet alleen Want degene van wie je houdt nooit ver weg zijn Als Kerstmis in je hart zit Lichtjes rond de boom Mama's fluiten Brengt me weer terug Er is iets met december Laat al je herinneringen je dicht bij je houden Het maakt niet uit waar je bent Je bent niet alleen Want degene van wie je houdt nooit ver weg zijn Als Kerstmis in je hart zit