Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Christina Songtekst: The Lonely

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Christina - The Lonely ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van The Lonely? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Christina! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter C van Christina en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals The Lonely .

Origineel

Two am, where do I begin Crying off my face again The silent sound of loneliness Wants to follow me to bed I'm a ghost of a girl That I want to be most I'm the shell of a girl That I used to know well Dancing slowly in an empty room Can the lonely take the place of you I sing myself a quiet lullaby Let you go and let the lonely in To take my heart again Too afraid, to go inside For the pain of one more loveless night For the loneliness will stay with me And hold me till I fall asleep I'm a ghost of a girl That I want to be most I'm the shell of a girl That I used to know well Dancing slowly in an empty room Can the lonely take the place of you I sing myself a quiet lullaby Let you go and let the lonely in To take my heart again Broken pieces of A barely breathing story Where there once was love Now there's only me And the lonely Dancing slowly in an empty room Can the lonely take the place of you I sing myself a quiet lullaby Let you go and let the lonely in To take my heart again

 

Vertaling

Twee uur, waar begin ik Ik huilde opnieuw mijn gezicht af Het stille geluid van eenzaamheid Wil me naar bed volgen Ik ben een geest van een meisje Dat ik het meest wil zijn Ik ben de schelp van een meisje Dat ik vroeger goed kende Langzaam dansen in een lege kamer Kan de eenzaamheid de plaats van jou innemen Ik zing mezelf een rustig slaapliedje Laat je gaan en laat de eenzaamheid binnen Om mijn hart weer te nemen Te bang om naar binnen te gaan Voor de pijn van nog een liefdeloze nacht Want de eenzaamheid blijft bij mij En houd me vast tot ik in slaap val Ik ben een geest van een meisje Dat ik het meest wil zijn Ik ben de schelp van een meisje Dat ik vroeger goed kende Langzaam dansen in een lege kamer Kan de eenzaamheid de plaats van jou innemen Ik zing mezelf een rustig slaapliedje Laat je gaan en laat de eenzaamheid binnen Om mijn hart weer te nemen Gebroken stukjes Een nauwelijks ademend verhaal Waar ooit liefde was Nu is er alleen ik En de eenzame Langzaam dansen in een lege kamer Kan de eenzaamheid de plaats van jou innemen Ik zing mezelf een rustig slaapliedje Laat je gaan en laat de eenzaamheid binnen Om mijn hart weer te nemen