Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: christine mcvie Songtekst: so sincere

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: christine mcvie - so sincere ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so sincere? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van christine mcvie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van christine mcvie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so sincere .

Origineel

Sunday evening Heart was beating Beating like a drum 'Cos I know you're leaving And I'm grieving Because tomorrow will surely come Monday morning Without a warning Tell me where have you gone Oh, didn't you like my love song, darling I was so sincere You are the man Funny little white car with the broken light Yes, you are the man I guess it couldn't work out No, you never could be right For me So, so, so, so So sincere You are the man Funny little white car with the broken light Yes, you are the man I guess it couldn't work out No, you never could be right For me Sunday evening Heart was beating Beating like a drum 'Cos I know you're leaving And, I'm grieving Because tomorrow will surely come Monday morning Without a warning Tell me where have you gone Oh, didn't you like my love song, darling I was so sincere

 

Vertaling

Zondagavond Het hart klopte kloppend als een trommel 'Omdat ik weet dat je weggaat En ik rouw Omdat morgen zeker zal komen Maandagmorgen Zonder waarschuwing Zeg me waar je gebleven bent Oh, vond je mijn liefdesliedje niet mooi, lieveling Ik was zo oprecht Jij bent de man Grappig klein wit autootje met een kapot lampje Ja, jij bent de man Ik denk dat het niet kon werken Nee, je kon nooit goed zijn voor mij Zo, zo, zo, zo Zo oprecht Jij bent de man Grappig klein wit autootje met het kapotte licht Ja, jij bent de man Ik denk dat het niet kon lukken Nee, je zou nooit goed kunnen zijn voor mij Zondagavond Hart klopte kloppend als een trommel 'Omdat ik weet dat je weggaat En, ik treur Omdat morgen zeker zal komen Maandagmorgen Zonder waarschuwing Tell me where have you gone Oh, vond je mijn liefdesliedje niet mooi, lieveling Ik was zo oprecht