Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: christine mcvie Songtekst: when you say

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: christine mcvie - when you say ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van when you say? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van christine mcvie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van christine mcvie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals when you say .

Origineel

Written by danny kirwan. When you say That you know Of all the good times to come When you say That there'll alway be You and me When I say That I know Of all the good time to come When you say That there'll always be You and me La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la la la la When you say That you know Of all the good times to come When you say That there'll alway be You and me When I say That I know Of all the good time to come When you say That there'll always be You and me La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la, la la la...

 

Vertaling

Geschreven door danny kirwan. Wanneer je zegt Dat je weet Van alle goede tijden te komen Wanneer je zegt Dat er altijd zal zijn You and me Wanneer ik zeg Dat ik weet Van alle goede tijden die komen gaan Wanneer jij zegt That there'll always be You and me La la la la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la la la la Wanneer je zegt Dat je weet Van alle goede tijden die komen gaan Wanneer je zegt That there'll always be You and me Wanneer ik zeg Dat ik weet Van alle goede tijden die komen gaan Wanneer jij zegt That there'll always be You and me La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la la la la La la la, la la la...