Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: christine mcvie Songtekst: you make loving fun

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: christine mcvie - you make loving fun ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you make loving fun? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van christine mcvie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van christine mcvie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you make loving fun .

Origineel

Sweet wonderful you, You make me happy with the things you do, Oh, can it be so, This feeling follows me wherever I go. I never did believe in miracles, But I've a feeling it's time to try. I never did believe in the ways of magic, But I'm beginning to wonder why. I never did believe in miracles, But I've a feeling it's time to try. I never did believe in the ways of magic, But I'm beginning to wonder why. Don't, don't break the spell, It would be different and you know it will, You, you make loving fun, And I don't have to tell you but you're the only one. You make loving fun It's all I want to do You make loving fun It's all I want to do You make loving fun It's all I want to do You make loving fun It's all I want to do

 

Vertaling

Lieve prachtige jij, Je maakt me gelukkig met de dingen die je doet, Oh, kan het zo zijn, Dit gevoel volgt me waar ik ook ga. Ik heb nooit in wonderen geloofd, Maar ik heb het gevoel dat het tijd is om het te proberen. Ik heb nooit geloofd in de wegen van de magie, maar ik begin me af te vragen waarom. Ik heb nooit in wonderen geloofd, maar ik heb het gevoel dat het tijd is om het te proberen. Ik heb nooit geloofd in de wegen van de magie, maar ik begin me af te vragen waarom. Niet doen, verbreek de betovering niet, Het zou anders zijn en je weet dat het zo zal zijn, Jij, jij maakt het liefhebben leuk, En ik hoef je niet te vertellen dat jij de enige bent. Jij maakt liefhebben leuk Het is alles wat ik wil doen Jij maakt liefde leuk It's all I want to do You make loving fun It's all I want to do You make loving fun It's all I want to do