Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: christmas songs 2 Songtekst: i was young once too

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: christmas songs 2 - i was young once too ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i was young once too? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van christmas songs 2! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van christmas songs 2 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i was young once too .

Origineel

He raced that engine down the track 'round the tree on Christmas day I was so amazed my dad would play with trains I saw a sparkle in his eye, Then I heard him say, come on son let's play, I was young once, too He washed that Buick faithfully, Lord he kept her clean I thought that machine meant more to him than me On the day I turned sixteen he threw me the keys Said I was young once, too, now she belongs to you He was such a young man then, I'm older than that now I hope I measure up to him, when the circle comes around I saw him in the attic sittin' cross legged on the floor With some old photographs, he point and laughed He said, that's me in that picture, I said, no son, that's your dad I was young once, too, and looked a lot like you

 

Vertaling

Hij racete met die locomotief over het spoor rond de boom op kerstdag. Ik was zo verbaasd dat mijn vader met treinen speelde. Ik zag een twinkeling in zijn ogen, Toen hoorde ik hem zeggen, kom op zoon laten we spelen, ik was ook ooit jong Hij waste die Buick trouw, Heer hij hield haar schoon Ik dacht dat die machine meer voor hem betekende dan voor mij Op de dag dat ik zestien werd, gooide hij me de sleutels toe. Hij zei dat ik ook jong was, nu is ze van jou Hij was zo'n jonge man toen, Ik ben ouder dan dat nu Ik hoop dat ik me aan hem kan meten, als de cirkel rond is Ik zag hem op zolder zitten met z'n benen gekruist op de vloer Met wat oude foto's, hij wees en lachte Hij zei, dat ben ik op die foto, ik zei, nee zoon, dat is je vader Ik was ook ooit jong, en leek veel op jou