Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: christon gray Songtekst: follow you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: christon gray - follow you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van follow you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van christon gray! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van christon gray en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals follow you .

Origineel

[Verse 1: Christon Gray] Let me talk about the one Who taught me how to love I saw him on the water He was bidding me to come With every step I hesitate And my faith went away (You're) everything I need I'm never letting go You're right next to me So take the lead [Chorus: Christon Gray] Oh Lord I follow you through the darkness Will you take away my fear I'll follow you when the sun shines And the shadow is drawing near Down the long and winding road You'll always lead me home [Verse 2: Christon Gray] If the water looks too deep And the desert looks too dry He said Tell me why you're walking when I taught you how to fly With every step I take I feel the weight go away I couldn't even see When I didn't think of you You thought of me So take the lead [Chorus] [Bridge] When I turn away Starting to change You still remain unshakable Calling my name To come in from the rain You'll be okay I follow you through the darkness As you took away my fear I'll follow you in the valley As you wipe away my ears I follow you when the sun shines And the cloud have disappeared It's been a long and winding road Thank you, for bringing me home. (3x) Thank you

 

Vertaling

[Verse 1: Christon Gray] Let me talk about the one Die me leerde lief te hebben Ik zag hem op het water He was bidding me to come Met elke stap aarzelde ik En mijn geloof verdween (Jij bent) alles wat ik nodig heb Ik laat nooit meer los Je bent vlak naast me Dus neem de leiding [Chorus: Christon Gray] Oh Heer Ik volg U door de duisternis Wilt U mijn angst wegnemen Ik zal U volgen als de zon schijnt En de schaduw nadert Langs de lange en kronkelige weg Je zult me altijd naar huis leiden [Vers 2: Christon Gray] Als het water te diep lijkt En de woestijn te droog lijkt Hij zei Vertel me waarom je loopt terwijl ik je heb leren vliegen Met elke stap die ik zet Voel ik het gewicht weggaan Ik kon niet eens zien When I didn't think of you dacht je aan mij So take the lead [Chorus] [Bridge] When I turn away Begin ik te veranderen Blijf je nog steeds onwankelbaar Mijn naam roepend Om binnen te komen van de regen Het komt goed met je Ik volg je door de duisternis Zoals jij mijn angst wegnam Ik volg je in de vallei Als je mijn oren afveegt Ik volg je als de zon schijnt En de wolken zijn verdwenen Het is een lange en kronkelige weg geweest Dank u, om mij thuis te brengen. (3x) Dank U