Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: christophe Songtekst: aline

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: christophe - aline ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van aline? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van christophe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van christophe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals aline .

Origineel

J'avais dessiné sur le sable Son doux visage qui me souriait Puis il a plu sur cette plage Dans cet orage, elle a disparu Et j'ai crié, crié, Aline, pour qu'elle revienne Et j'ai pleuré, pleuré, oh! j'avais trop de peine Je me suis assis près de son âme Mais la belle dame s'était enfuie Je l'ai cherchée sans plus y croire Et sans un espoir, pour me guider Et j'ai crié, crié, Aline, pour qu'elle revienne Et j'ai pleuré, pleuré, oh! j'avais trop de peine Je n'ai gardé que ce doux visage Comme une épave sur le sable mouillé Et j'ai crié, crié, Aline, pour qu'elle revienne Et j'ai pleuré, pleuré, oh! j'avais trop de peine Et j'ai crié, crié, Aline, pour qu'elle revienne Et j'ai pleuré, pleuré, oh! j'avais trop de peine

 

Vertaling

Ik had op het zand getekend Haar lieve gezichtje dat naar me lacht Toen regende het op dit strand In die storm verdween ze En ik huilde, huilde, Aline, voor haar om terug te komen En ik huilde, huilde, oh! Ik had te veel pijn Ik zat bij haar ziel Maar de mooie dame was weggelopen Ik zocht naar haar zonder te geloven En zonder hoop om me te leiden En ik huilde, huilde, Aline, voor haar om terug te komen En ik huilde, huilde, oh, ik had zoveel pijn Ik heb alleen dat lieve gezichtje bewaard Als een wrak op het natte zand En ik huilde, huilde, Aline, voor haar om terug te komen En ik huilde, huilde, oh, ik had zoveel pijn En ik huilde, huilde, Aline, voor haar om terug te komen En ik huilde, huilde, oh, ik had zo'n spijt