Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: christophe Songtekst: elle dit, elle dit, elle dit...

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: christophe - elle dit, elle dit, elle dit... ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van elle dit, elle dit, elle dit...? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van christophe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van christophe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals elle dit, elle dit, elle dit... .

Origineel

Elle dit, elle dit, elle dit, elle dit Elle dit, elle dit, elle dit, elle dit Parfois des grosses conneries Et je ris, et je ris, et je ris J'en ris, elle sourit Elle dit, elle dit, elle dit Elle dit, elle dit, elle dit Parfois et moi, je ris Elle dit, elle dit, elle dit, elle dit Elle dit, elle dit, elle dit, elle dit J'aime bien comme tu le dis Et je ris, et je ris, et je ris J'en ris, elle sourit

 

Vertaling

Ze zei, ze zei, ze zei, ze zei Ze zei, ze zei, ze zei, ze zei Soms een hoop onzin En ik lach, en ik lach, en ik lach Ik lach, zij lacht Ze zei, ze zei, ze zei Ze zegt, ze zegt, ze zegt Soms en ik lach Ze zei, ze zei, ze zei, ze zei Ze zei, ze zei, ze zei, ze zei Ik hou van de manier waarop je het zegt. En ik lach, en ik lach, en ik lach Ik lach, zij lacht