Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: christopher cross Songtekst: jan's tune

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: christopher cross - jan's tune ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jan's tune? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van christopher cross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van christopher cross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jan's tune .

Origineel

Lost in the future. Worried about the past. Willful and lazy. Pedaling nowhere fast. She works her wonders. Keeping me in today. Reaching through my darkness. Reminding me how to play. And she says. Save your sadness for the bad times. Time is not your enemy. Save your sadness for the bad times. For now you are with me. Nothing is certain. Certainly nothing new. Hoping some light shines. On us before we`re through. She spends her heartbeats. Seeing the best in you. As I learn my mind the more I find. The things she says are true. You live gracefully. Having faith in me. She says. Save your sadness for the bad times. Time is not your enemy. Save your sadness for the bad times. For now. Save your sadness for the bad times. For now you are with me

 

Vertaling

Verloren in de toekomst. Bezorgd over het verleden. Eigenzinnig en lui. Nergens snel trappend. Ze doet haar wonderen. Houdt me in het heden. Reikt door mijn duisternis. Ze herinnert me eraan hoe ik moet spelen. En ze zegt. Bewaar je verdriet voor de slechte tijden. Tijd is niet je vijand. Bewaar je verdriet voor de slechte tijden. Voor nu ben je bij mij. Niets is zeker. Zeker niets nieuws. Hopend dat er wat licht schijnt. Op ons voordat we klaar zijn. Ze spendeert haar hartslagen. Het beste in jou te zien. Als ik mijn geest leer, hoe meer ik vind. De dingen die ze zegt zijn waar. Je leeft gracieus. Vertrouwen hebbend in mij. Ze zegt. Bewaar je verdriet voor de slechte tijden. Tijd is niet je vijand. Bewaar je verdriet voor de slechte tijden. Voor nu. Bewaar je verdriet voor de slechte tijden. Voor nu ben je bij mij