Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: christopher cross Songtekst: nature of the game

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: christopher cross - nature of the game ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nature of the game? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van christopher cross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van christopher cross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nature of the game .

Origineel

Taking my time, walking the line For someone who doesn't care Taking my time, walking the line For someone who's never there It's a fool's game that I know Nothing but a broken heart to show And I know I'll never change It's the nature of the game She loves me, she loves me not Remember how your heart used to stop As the petals would hit the floor How you wished there could be just one more That's a fool's game that I know Nothing but a broken heart to show And I know I'll never change It's the nature of the game Nature of the game Taking my time, walking the line For someone who isn't there Taking my time, just walking the line For someone who doesn't care She loves me, she loves me not Remember how your heart used to stop As the petals would hit the floor How you wished there could be just one more That's a fool's game that I know Nothing but a broken heart to show And I know I'll never change It's the nature of It's a fool's game that I know Nothing but a broken heart to show And I know I'll never change Yeah, it's the nature of the game Nature of the game Nature of the game Nature of the game It's the nature of the game

 

Vertaling

Ik neem mijn tijd, loop over de lijn Voor iemand die het niet kan schelen Ik neem mijn tijd, loop over de lijn Voor iemand die er nooit is Het is een dwaas spel dat ik weet Niets dan een gebroken hart om te laten zien En ik weet dat ik nooit zal veranderen Het is de aard van het spel Ze houdt van me, ze houdt niet van me Weet je nog hoe je hart stopte Als de bloemblaadjes de grond raakten Hoe je wenste dat er nog één zou zijn Dat is een dwaas spel dat weet ik Niets dan een gebroken hart om te laten zien En ik weet dat ik nooit zal veranderen Het is de aard van het spel De aard van het spel Ik neem mijn tijd, loop over de lijn Voor iemand die er niet is Ik neem mijn tijd, loop over de streep Voor iemand die het niet kan schelen Ze houdt van me, ze houdt niet van me Weet je nog hoe je hart stopte Als de bloemblaadjes de grond raakten Hoe je wenste dat er nog één zou zijn Dat is een dwaas spel dat weet ik Niets dan een gebroken hart om te laten zien En ik weet dat ik nooit zal veranderen Het is de aard van Het is een dwaas spel dat ik weet Niets dan een gebroken hart om te laten zien En ik weet dat ik nooit zal veranderen Ja, het is de aard van het spel De aard van het spel De aard van het spel De natuur van het spel Het is de natuur van het spel