Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: christopher cross Songtekst: say you'll be mine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: christopher cross - say you'll be mine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van say you'll be mine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van christopher cross! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van christopher cross en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals say you'll be mine .

Origineel

Say you'll be mine Say you'll be mine until the sun shines Say you'll be mine And bring me the dream of a lifetime I just can't hide the truth no more I've got to get my feet back down on the floor I love you so I need you so I just don't think I can let you go Say you'll be mine Say you'll be mine until the sun shines Say you'll be mine And bring me the dream of a lifetime Well, it's you that keeps me feeling this way I don't think I can take it even one more day It don't seem right That I should be alone tonight Say you'll be mine Say you'll be mine until the sun shines Say you'll be mine And bring me the dream of a lifetime I just can't hide the truth no more I've got to get my feet back down on the floor I love you so I need you so I just don't think I can let you go Say you'll be mine Say you'll be mine until the sun shines Say you'll be mine And bring me the dream of a lifetime

 

Vertaling

Zeg dat je de mijne zult zijn Zeg dat je van mij bent tot de zon schijnt Zeg dat je de mijne zult zijn En breng me de droom van mijn leven I just can't hide the truth no more I've got to get my feet back on the floor I love you so I need you so I just don't think I can let you go Zeg dat je de mijne zult zijn Zeg dat je de mijne zult zijn until the sun shines Say you'll be mine En breng me de droom van mijn leven Nou, jij bent het die me zo laat voelen Ik denk niet dat ik er nog een dag tegen kan It don't seem right That I should be alone tonight Say you'll be mine Say you'll be mine until the sun shines Say you'll be mine En breng me de droom van mijn leven I just can't hide the truth no more I've got to get my feet back on the floor I love you so I need you so I just don't think I can let you go Say you'll be mine Say you'll be mine until the sun shines Say you'll be mine En breng me de droom van mijn leven