Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chroma key Songtekst: america the video

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chroma key - america the video ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van america the video? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chroma key! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chroma key en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals america the video .

Origineel

I was half outside and half inside a dream When I thought I heard your voice on my machine Sang along had the song almost memorized Liked the track so I laid back and let it fossilize I've got all of this on video It just gets better every episode America I was blind but now I see America right there in front of me Lost my head in my hotel room When the ground shook Had to choose between the Bible And the phone book You're never home but that's okay It's so much easier that way 'Cause I can't tell it to your face In real time anyway America I was blind but now I see America right there in front of me And it makes no sense to me Unless I see it on TV So just launch that satellite And get it right America I was blind but now I see America right there in front of me And it makes no sense to me Unless I see it on TV So just launch that satellite And get it right Sometimes the answer just comes Sometimes the answer just comes

 

Vertaling

Ik was half buiten en half binnen in een droom Toen ik dacht dat ik je stem hoorde op mijn machine Ik zong mee en kende het liedje bijna uit mijn hoofd Ik hield van het nummer dus ik leunde achterover en liet het fossiliseren Ik heb dit allemaal op video It just gets better every episode Amerika ik was blind maar nu zie ik Amerika recht voor me Lost my head in my hotel room When the ground shook Ik moest kiezen tussen de Bijbel En het telefoonboek Je bent nooit thuis maar dat is oké Het is zo veel makkelijker op die manier Want ik kan het je niet in je gezicht zeggen In real time anyway Amerika Ik was blind maar nu zie ik America right there in front of me En het heeft geen zin voor mij Tenzij ik het op TV zie Dus lanceer gewoon die satelliet En doe het goed Amerika Ik was blind maar nu zie ik America right there in front of me En het heeft geen zin voor mij Tenzij ik het op TV zie Dus lanceer gewoon die satelliet And get it right Soms komt het antwoord gewoon Sometimes the answer just comes