Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chromatics Songtekst: back from the grave

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chromatics - back from the grave ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van back from the grave? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chromatics! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chromatics en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals back from the grave .

Origineel

Everybody's got a secret to hide Everyone is slipping backwards I drank the water and I felt alright I took a pill almost every night In my mind I was waiting for change While the world just stayed the same Everybody's got a secret to hide Everyone is slipping backwards I can't remember if I like what I said I can't remember it went straight to my head I kept a bottle by the foot of the bed I put a pillow right on top of my head But I killed for love Everybody's got a secret to hide Everyone is slipping backwards You say you see it almost every time A little number counting back to nine I can't remember if I like what I said I can't remember it went straight to my head But I killed for love

 

Vertaling

Iedereen heeft een geheim te verbergen Iedereen glijdt achteruit Ik dronk het water en ik voelde me goed. Ik nam bijna elke avond een pil In mijn gedachten wachtte ik op verandering Terwijl de wereld gewoon hetzelfde bleef Iedereen heeft een geheim te verbergen Iedereen glijdt achteruit Ik kan me niet herinneren of ik het leuk vond wat ik zei Ik kan me niet herinneren dat het recht naar mijn hoofd ging Ik hield een fles aan het voeteneind van het bed Ik legde een kussen boven op mijn hoofd Maar ik doodde voor de liefde Iedereen heeft een geheim te verbergen Iedereen glijdt achteruit Je zegt dat je het bijna elke keer ziet Een nummertje dat terugtelt tot negen Ik weet niet meer of ik het leuk vond wat ik zei Ik kan me niet herinneren dat het recht naar mijn hoofd ging But I killed for love