Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chromatics Songtekst: running up that hill

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chromatics - running up that hill ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van running up that hill? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chromatics! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chromatics en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals running up that hill .

Origineel

It doesn't hurt me You want to feel how it feels? You want to know, know that it doesn't hurt me? You wanna hear about the deal I'm making You, you and me. And if I only could Make a deal with God Get him to swap our places Be running up that road Be running up that hill Be running up that building You don't want to hurt me But see how deep the bullet lies Unaware that I'm tearing you asunder There's a thunder in our hearts, baby. So much hate for the ones we love? Tell me, we both matter, don't we? You, you and me You and me, won't be unhappy. And if I only could Make a deal with God And get him to swap our places Be running up that road Be running up that hill Be running up that building C'mon, baby, c'mon c'mon darling Let me steal this moment from you now C'mon, angel, c'mon, c'mon, darling Let's exchange the experience And if I only could Make a deal with God And get him to swap our places Be running up that road Be running up that hill And if I only could Make a deal with God And I'd get him to swap our places Be running up that road Be running up that hill

 

Vertaling

Het doet me geen pijn. Wil je voelen hoe het voelt? Wil je weten, weten dat het me geen pijn doet? Wil je horen over de deal die ik maak Jij, jij en ik. En als ik alleen maar kon een deal kon maken met God Laat hem onze plaatsen ruilen Ik ren die weg op Die heuvel oprennen Dat gebouw oprennen Je wilt me geen pijn doen Maar zie hoe diep de kogel zit Onbewust dat ik je verscheur Er is een donder in onze harten, baby. Zoveel haat voor degenen die we liefhebben? Zeg me, we zijn allebei belangrijk, nietwaar? You, you and me Jij en ik, zullen niet ongelukkig zijn. En als ik alleen maar een deal kon maken met God En hem onze plaatsen laten ruilen Die weg oprennen Die heuvel oprennen Dat gebouw oprennen Kom op, schatje, kom op, kom op schat Laat me dit moment nu van je stelen Kom op, engel, kom op, kom op, schat Laten we de ervaring uitwisselen En als ik alleen maar kon Maak een deal met God En hem onze plaatsen laten ruilen Ren die weg op Die heuvel oprennen En als ik alleen maar kon Een deal kon maken met God En ik zou hem onze plaatsen laten ruilen Ren die weg op Die heuvel oprennen