Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chubb rock Songtekst: another statistic

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chubb rock - another statistic ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van another statistic? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chubb rock! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chubb rock en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals another statistic .

Origineel

Four out of ten murders are love related Keep your 'ood, in-a your pants And these things won't 'appen to you Check out da bwoy-a-story Tell him, excuse me, I beg your pardon Inform him, that Chubb is playin' in your secret garden 'Cause he didn't cut the lawn, correctly I have a green thumb, you're not dumb, that's why you sweat me You wanna have your cake and eat it too, so do I You're sneaking around, we're sneaking around, so why Do you wanna continue, comin' to every venue? You don't tell him, I'll offend you This ain't right so put him down on the scoop That you're a blow-up sex doll for every group Where are the footsteps that you followed Tippy-toed to my crib and did me a solid You answered every question I ever had On the female anatomy, after you sat on me Cheating is more serious than the taking of pellum So tell him, before I tell him If Mary had told her boyfriend Like she was supposed to None of this would be happening Tell him, his feelings, you disregard You took his credit card, went on the boulevard You bought me shirt after shirt with his hard-earned work You treat him like dirt My conscience said to me, yo Chubbs you better be careful She gave you the keys to his Cherokee jeep But I don't wanna go six feet deep In the dirt for some skirt I was gonna cut her off but the stuff was kinda dope The dope even paid my car note, nope I'm gonna let her go yet until I get This girl can really get me out of financial debt So I chill, passion kills, tears spilled On an innocent grill then overspilled The guilt, stuck in my chest so I suggest That you tell him, maybe you can start off fresh Cheating is more serious than the taking of pellum So tell him, before I tell him If Mary had told her boyfriend Like she was supposed to None of this would be happening Here's one more bang for the road Never again will you explode Like this you might miss the imprint of my fist Embedded in the bed by your head "Don't leave me Chubb, don't leave me Chubb", she screamed I got access to all of his green I lust for your pelvic thrust so why don't you trust Don't fuss, he'll never find out about us But baby, I can't see you no more and Let me see who's at the door Yo, who are you? Who me? You don't know man? Why I'm gonna shoot ya If Chubbs had kept his prick in his pants Like he was supposed to None of this would have happened

 

Vertaling

Vier van de tien moorden zijn liefdes gerelateerd Hou je 'ood, in-a je broek En deze dingen zullen je niet overkomen Kijk naar da bwoy-a-verhaal Zeg hem, neem me niet kwalijk, ik smeek u Vertel hem, dat Chubb in je geheime tuin speelt Omdat hij het gazon niet goed gemaaid heeft. Ik heb groene vingers, je bent niet dom, daarom zweet je me Je wilt je taart hebben en er ook van eten, dat wil ik ook Jij sluipt rond, wij sluipen rond, dus waarom Wil je doorgaan, naar elke locatie komen? Als je het hem niet vertelt, beledig ik je. Dit is niet goed, dus geef hem op de primeur Dat je een opgeblazen sekspop bent voor elke groep. Waar zijn de voetstappen die je volgde Tippelde naar mijn wieg en deed me een plezier Je beantwoordde elke vraag die ik ooit had Over de vrouwelijke anatomie, nadat je op me ging zitten Vreemdgaan is ernstiger dan het nemen van pellum Dus vertel het hem, voordat ik het hem vertel Als Mary het haar vriendje had verteld Zoals ze verondersteld werd te doen zou dit allemaal niet gebeurd zijn. Vertel het hem, zijn gevoelens negeer je Je nam zijn creditcard, ging naar de boulevard Je kocht shirt na shirt voor me met zijn zuurverdiende werk Je behandelt hem als vuil Mijn geweten zei tegen me, yo Chubbs je kunt maar beter voorzichtig zijn. Ze gaf je de sleutels van zijn Cherokee jeep But I don't wanna go six feet deep In de modder voor een rok Ik wilde haar afsnijden, maar het spul was nogal dope De dope betaalde zelfs mijn auto nota, nope Ik laat haar nog gaan tot ik Dit meisje kan me echt uit de financiële schulden helpen. So I chill, passion kills, tears spilled On an innocent grill then overspilled Het schuldgevoel, zit vast in mijn borst dus ik stel voor dat je het hem vertelt, misschien kun je opnieuw beginnen Vreemdgaan is ernstiger dan het nemen van pellum Dus vertel het hem, voordat ik het hem vertel Als Mary het haar vriendje had verteld Zoals ze verondersteld werd te doen zou dit allemaal niet gebeurd zijn. Hier is nog een knal voor de weg Nooit meer zal je ontploffen Op deze manier mis je misschien de afdruk van mijn vuist Ingebed in het bed bij je hoofd "Verlaat me niet Chubb, verlaat me niet Chubb", gilde ze. Ik heb toegang tot al zijn groen. Ik begeer je bekkenstoten dus waarom vertrouw je niet Maak je niet druk, hij zal het nooit te weten komen over ons Maar schatje, ik kan je niet meer zien en Laat me zien wie er aan de deur staat. Yo, wie ben jij? Wie ik ben? Weet je het niet, man? Waarom ik je ga neerschieten. Als Chubbs zijn pik in zijn broek had gehouden Zoals hij verondersteld werd te doen zou dit allemaal niet gebeurd zijn.