Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chuck berry Songtekst: driftin’ blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chuck berry - driftin’ blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van driftin’ blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chuck berry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chuck berry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals driftin’ blues .

Origineel

[Chorus 1] Well, I'm drifting and drifting like a ship out on the sea Well, I'm drifting and drifting like a ship out on the sea [Verse 1] Ah, you know I am not got nobody in this world to care for me [Chorus 2] Ah, if my baby would only take me back again Ah, if my baby would only take me back again [Verse 2] Well, you know I am not good for nothing, darling, and I haven't got a friend [Chorus 3] Please come back, baby, baby, please come back home Please come back home, baby, baby, please come back home [Verse 3] I want to show you just how much I love you, and how it feels to be alone

 

Vertaling

[refrein 1] Well, I'm drifting and drifting like a ship out on the sea Well, I'm drifting and drifting like a ship out on the sea [Verse 1] Ah, je weet dat ik niemand in deze wereld heb die voor me zorgt [Chorus 2] Ah, if my baby would only take me back Ah, if my baby would only take me back again [Verse 2] Wel, je weet dat ik nergens goed voor ben, schat, en ik heb geen vriend [Chorus 3] Kom alsjeblieft terug, baby, baby, kom alsjeblieft terug naar huis Kom alsjeblieft terug naar huis, baby, baby, kom alsjeblieft terug naar huis [Verse 3] Ik wil je laten zien hoeveel ik van je hou, en hoe het voelt om alleen te zijn