Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chuck berry Songtekst: good looking woman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chuck berry - good looking woman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van good looking woman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chuck berry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chuck berry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals good looking woman .

Origineel

Well, you're a good looking woman. Any man would go for you. You got everything you need, darling. Yeah, you know how to use it too. If you let me be your love one. I'll do anything you wish me to do. I'd be true to you, baby. And I would not mess around. You make me so happy, darling. Take you anyplace in town. Yes, I belong to you alone. Until you put me down. I'm gonna try for your love, baby. In ev'ry way I know how. I'm gonna tweet, tweet, tweet. Gobble, gobble or meow, meow. I'll even quack, quack, quack or moo, moo. Or bow, wow, wow, wow. Yeah, I'm hung up on you, baby. You're a fox and I ain't lying. Ooh, the things I'll do for you. Let me love you, I'll blow your mind. Till that satisfaction comes. I'll be stone lie steady trying.

 

Vertaling

Nou, je bent een goed uitziende vrouw. Elke man zou voor jou gaan. Je hebt alles wat je nodig hebt, schat. Ja, en je weet ook hoe je het moet gebruiken. Als je mij je geliefde laat zijn. Ik zal alles doen wat je wilt. Ik zou trouw aan je zijn, schat. En ik zou niet rotzooien. Je maakt me zo gelukkig, schat. Neem me mee naar elke plek in de stad. Ja, ik behoor alleen jou toe. Tot je me neerzet. Ik ga proberen voor je liefde, baby. Op elke manier die ik ken. Ik ga twitteren, twitteren, twitteren. Gobble, gobble of miauw, miauw. Ik zal zelfs kwaken, kwaken, kwaken of loeien, loeien. Of buigen, wow, wow, wow. Ja, ik ben opgehangen aan jou, baby. Je bent een vos en ik lieg niet. Ooh, de dingen die ik voor je zal doen. Laat me van je houden, ik zal je gek maken. Tot die voldoening komt. Ik zal het steen voor steen proberen.