Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chuck berry Songtekst: have mercy judge

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chuck berry - have mercy judge ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van have mercy judge? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chuck berry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chuck berry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals have mercy judge .

Origineel

Have mercy, I'm in a world of trouble now. I'm being held by the State Patrol. I am charged with traffic of the forbidden. And I almost finished doing my parole. Now, I'm on my way back down town. Somebody help me, have mercy on my soul. I go to court tomorrow morning. And I got the same judge I had before. Lord, I know he won't have no mercy on me. 'Cause he told me not to come back no more. He'll send me away to some stoney mansion. In a lonely room and lock the door. Ow! Have mercy on my little Tulane. She's too alive to try to live alone. And I know her needs. And although she loves me. She's gonna try to make it. While the poor boy's gone. Somebody should tell her to live. And I'll understand it. And even love her more. When I come back home.

 

Vertaling

Heb medelijden, ik ben in een wereld van problemen nu. Ik word vastgehouden door de Staatspatrouille. Ik word beschuldigd van verkeer van de verboden. En ik ben bijna klaar met mijn voorwaardelijke vrijlating. Nu, ben ik op weg terug naar de stad. Iemand, help me, heb medelijden met mijn ziel. Ik ga morgenochtend naar de rechtbank. En ik heb dezelfde rechter die ik eerder had. Heer, ik weet dat hij geen genade met me zal hebben. Want hij zei me niet meer terug te komen. Hij zal me wegsturen naar een stenen landhuis. In een eenzame kamer en de deur op slot doen. Ow! Heb medelijden met mijn kleine Tulane. Ze is te levend om te proberen alleen te leven. En ik ken haar behoeften. En hoewel ze van me houdt. Ze gaat proberen om het te redden. Terwijl de arme jongen weg is. Iemand moet haar zeggen dat ze moet leven. En ik zal het begrijpen. En zelfs meer van haar houden. Als ik weer thuis kom.