Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chuck berry Songtekst: i can't believe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chuck berry - i can't believe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can't believe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chuck berry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chuck berry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can't believe .

Origineel

I can't believe, I can't believe. That you are gone and we are through. Oh, but I miss those happy hours. Cuddle all alone with you. Snuggled tightly in your arms, darling. And doing things that lovers do. Oh, if I only knew where to write you. Or where to call you on the phone. To let you know how much I need you. And miss your love since you been gone. I want to tell you you were right, doll. And I see now that I was wrong. I want you back, won't somebody help me. I need your love, honest I do. To relive those happy hours. I used to spend alone with you. Snuggled tightly in your arms, darling. And doing things that lovers do.

 

Vertaling

Ik kan het niet geloven, ik kan het niet geloven. Dat je weg bent en wij erdoor zijn. Oh, maar ik mis die gelukkige uren. Knuffelen helemaal alleen met jou. Lekker stevig in je armen, schat. En dingen doen die geliefden doen. Oh, wist ik maar waar ik je kon schrijven. Of waar ik je aan de telefoon kan bellen. Om je te laten weten hoezeer ik je nodig heb. En je liefde mis sinds je weg bent. Ik wil je zeggen dat je gelijk had, pop. En ik zie nu dat ik verkeerd was. Ik wil je terug, wil iemand me helpen. Ik heb je liefde nodig, eerlijk dat doe ik. Om die gelukkige uren te herbeleven. Die ik altijd alleen met jou doorbracht. Lekker in je armen, schat. En dingen doen die geliefden doen.