Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chuck berry Songtekst: run joe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chuck berry - run joe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van run joe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chuck berry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chuck berry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals run joe .

Origineel

[Verse 1] Mo and Joe had a candy store Telling fortune behind a door Cops grabbed Mo and as Joe ran out Brother Mo then began to shout [Chorus] Run Joe, eh de police at de door Run Joe and he won't let me go Run Joe, run as fast as you can Run Joe de police holding me hang [Verse 2] Ask Juanita to stand me bail Don't want to sleep in this rotten jail Hide de crystal ball by de fence So dey won't find no evidence When you reach home get in de bed Call a doctor and tie your head Tell Juanita invent a lie Got to have a good alibi [Chorus] [Verse 3] Go get a mouthpiece to talk for me Oh, they'll sure give me de third degree When dey take me before de sarge I am going to deny de charge If de judge ask me how I plead Not guilty sir, most decidedly You can see judge at a glance I'm a victim of circumstance [Chorus] [Verse 4] Me mommy told me not long ago Boy keep away from that no good Joe If I do like me momma say I wouldn't be in this trouble today I'll be home by de break of day If de judge believe what I say And if he don't I'll be looking cute Behind de bars in me striped suit [Chorus] [Outro] Run Joe Run Joe, Joe, Joe, Joe[x2] Run Joe

 

Vertaling

[Verse 1] Mo en Joe hadden een snoepwinkel Waarzeggerij achter een deur Agenten pakten Mo en toen Joe naar buiten rende Broer Mo begon toen te schreeuwen [refrein] Ren Joe, eh de politie staat voor de deur Ren Joe en hij laat me niet gaan Ren Joe, ren zo snel als je kunt Ren Joe, de politie houdt me vast [Verse 2] Vraag Juanita of ze borg voor me wil staan Ik wil niet slapen in deze rot gevangenis Verberg de kristallen bol bij het hek Zodat ze geen bewijs vinden Als je thuiskomt, ga je in bed liggen. Bel een dokter en bind je hoofd vast Vertel Juanita een leugen te verzinnen Je moet een goed alibi hebben [Chorus] [Vers 3] Ga een mondstuk halen om voor me te praten Oh, ze zullen me zeker de derde graad geven When dey take me before the sarge Ik ga de aanklacht ontkennen Als de rechter me vraagt hoe ik pleit Niet schuldig meneer, zeer beslist Je kunt de rechter in één oogopslag zien Ik ben een slachtoffer van omstandigheden [Chorus] [Vers 4] Me mommy told me not long ago Jongen blijf weg van die waardeloze Joe If I do like me momma say zou ik vandaag niet in de problemen zitten I'll be home by the break of day Als de rechter gelooft wat ik zeg En als hij dat niet doet, zal ik er schattig uitzien Achter de tralies in mijn gestreepte pak [Chorus] [Outro] Ren Joe Ren Joe, Joe, Joe, Joe [x2] Run Joe