Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chuck berry Songtekst: soul rockin’

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chuck berry - soul rockin’ ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van soul rockin’? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chuck berry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chuck berry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals soul rockin’ .

Origineel

[Verse] Moving out to California, I've been living in Missouri too long When the sun sets tomorrow your soul rocking love'll be gone And I really doubt that I'll be back because I'm taking everything that I own Bright lights, big city, I am ready, ready, ready for you Bye-bye, Alma Mater, I've got to see what I can do Just tell the folks back home I'm on a soul rocking rendezvous No more yak-a-ty yak-a-ty, farewell, my best to you You know you kept on teasing me just to see what I would do Now, I've got a soul rocker baby, see if you can get yourself one, too Oh, soul rocking, baby, you know you make my head act up Oh, send me, send me, deliver me into your world Let me loose, let me live, let me love a soul rocking girl

 

Vertaling

[Verse] Verhuizen naar Californië, ik heb te lang in Missouri gewoond Als morgen de zon ondergaat zal je ziel wiegende liefde weg zijn En ik betwijfel of ik terug kom want ik neem alles mee wat ik bezit Heldere lichten, grote stad, Ik ben klaar, klaar, klaar voor jou Bye-bye, Alma Mater, Ik moet zien wat ik kan doen Vertel de mensen thuis maar dat ik op een soul rockende rendez-vous ben Geen yak-a-ty yak-a-ty meer, vaarwel, mijn beste aan jou Je weet dat je me bleef plagen om te zien wat ik zou doen Nu, ik heb een soul rocker baby, kijk of je er zelf ook een kan krijgen Oh, soul rocking, baby, je weet dat je mijn hoofd op hol brengt Oh, stuur me, stuur me, breng me in jouw wereld Laat me los, laat me leven, laat me houden van een soul rockende meid