Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chuck brown Songtekst: red top

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chuck brown - red top ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van red top? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chuck brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chuck brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals red top .

Origineel

My little red top See how you got me spinning Going round and round And I don't want to stop You've got me so if I don't go around Well I'm sure gonna drop gonna drop gonna drop So red top you just keep right on spinning Going round and round And don't you ever stop Remember that if you don't go around Well I'm sure gonna drop gonna drop gonna drop My sweet little flower you win I'm spinnin' and I promise I will love you forever I know that there is no one who can thrill me No one can kill me baby like you do And I tell the world I'm in love with you Yes I'm in love with you Any old thing you say and everything that you do So baby won't you tell me you're mine And hold me tight through the night If you love me Gonna go spinning and spinning Don't you ever stop 'Cause I'm high upon a dream and I don't want to drop now I would take a solo but I don't know I gotta go right on spinning It's a symbol of my little red top I gotta go right on spinning I gotta go round and round Until I tumble down and fall with a drop mornin' glory Now you know the story of my little red top My little red top See how you got me spinning Going round and round And I don't want to stop You've got me so that if I don't go around Well I'm sure gonna drop gonna drop gonna drop So red top you just keep right on spinning Going round and round And don't you ever stop mm ah uh Remember that if you don't go around Slow down baby 'cause I'm sure gonna drop (Yeah)

 

Vertaling

Mijn kleine rode topje Zie je hoe je me laat draaien Rond en rond And I don't want to stop Je hebt me dus als ik niet rond ga Nou, ik weet zeker dat ik ga vallen, vallen, vallen So red top you just keep right on spinning Je gaat rond en rond And don't you ever stop Onthoud dat als je niet rond gaat Nou ik weet zeker dat ik ga vallen, ga vallen, ga vallen My sweet little flower you win Ik draai rond en ik beloof dat ik voor altijd van je zal houden Ik weet dat er niemand is die me in vervoering kan brengen Niemand kan me zo doden baby als jij doet En ik vertel de wereld dat ik verliefd op je ben Ja, ik ben verliefd op je Alles wat je zegt en alles wat je doet Dus schat, wil je me niet zeggen dat je van mij bent En hou me de hele nacht vast Als je van me houdt Gonna go spinning and spinning Don't you ever stop 'Cause I'm high upon a dream and I don't want to drop now I would take a solo but I don't know I gotta go right on spinning It's a symbol of my little red top I gotta go right on spinning I gotta go round and round Until I tumble down and fall with a drop mornin' glory Nu ken je het verhaal van mijn kleine rode tol Mijn kleine rode tol See how you got me spinning Rond en rond And I don't want to stop Je hebt me zo ver gekregen dat als ik niet rond ga Nou, ik weet zeker dat ik ga vallen, vallen, vallen So red top you just keep right on spinning Je gaat rond en rond And don't you ever stop mm ah uh Remember that if you don't go around Slow down baby 'cause I'm sure gonna drop (Yeah)