Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chuck prophet Songtekst: i can feel your heartbeat

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chuck prophet - i can feel your heartbeat ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can feel your heartbeat? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chuck prophet! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chuck prophet en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can feel your heartbeat .

Origineel

Werewolves howl, vampires bite Why'd I let you out of my sight You shouldn't leave me here All alone in your gloom Too much time, nothing to do All that I can feel, your heart beat Heart beat All alone in a crowded room Feels like hard time in a padded [Incomprehensible] I'm losing ground with every move I make If I could just sit still, maybe, I wouldn't break Oh, I can feel your heart beat Yes, I can feel your heart beat You're leaking from the corner of your eye In your ache, too dark to ever dry Oh, I can feel your heart beat I can feel your heart beat Falling around, falling around Falling in and full of life

 

Vertaling

Weerwolven huilen, vampieren bijten Waarom heb ik je uit mijn zicht gelaten? Je had me hier niet moeten laten Helemaal alleen in jouw mistroostigheid Teveel tijd, niets te doen Alles wat ik kan voelen, is je hartslag. Hartslag Helemaal alleen in een overvolle kamer Voelt als zware tijd in een gewatteerde [Onbegrijpelijk] Ik verlies terrein met elke beweging die ik maak Als ik gewoon stil kon zitten, misschien, zou ik dan niet breken Oh, ik kan je hart voelen kloppen Ja, ik voel je hart kloppen Je lekt vanuit je ooghoek In je pijn, te donker om ooit op te drogen Oh, ik kan je hart voelen kloppen Ik kan je hart voelen kloppen Rond vallend, rond vallend Vallen in en vol van leven